Ο Σπύρος Γραμμένος έρχεται στην ταράτσα του Gazarte
Tην Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου
Ο Σπύρος Γραμμένος την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου μας προσκαλεί στην ταράτσα του Gazarte για να μας παρουσιάσει σχεδόν όλα τα κομμάτια του καινούργιου του δίσκου με τίτλο «Δισκός σας» και σχεδόν αρκετά απ' τους παλιούς του δίσκους (Λίγο πριν τα… τιράντα, σι-ντι, 16).
Λογικά την βραδιά της συναυλίας θα έχει κουρευτεί μόνος του, θα φοράει μαύρα ρούχα και κόκκινες τιράντες.
Στο πρόγραμμα θα περιληφθούν και κομμάτια που έγραψε μετά τον εμβολιασμό του.
Μαζί του στο πάλκο οι μουσικοί Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, Αλέξης Στενάκης στο κλαρινέτο και τα πλήκτρα, Άλεξ Μυλωνάς στο μπάσο, Ναταλία Κοκώση στα κρουστά και στην Ιρλανδική φλογέρα και Χάρης Παρασκευάς στα τύμπανα.
Το καλοκαίρι θα τελειώσει όταν θέλουμε εμείς!
Οργάνωση παραγωγής: Κώστας Δετώρος
Κλείσιμο
Παραγωγή: Novel Vox
www.spirosgrammenos.gr
https://www.youtube.com/user/spirosgrammenos
https://www.facebook.com/spirosgrammenos
https://www.instagram.com/spirosgrammenos_/
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30
Αριθμημένες θέσεις 14€
Free Seating 12€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.