Η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει μάλιστα και στο τελευταίο τεύχος του βρετανικού GQ πιο αποκαλυπτική από κάθε άλλη φορά.
Η ηθοποιός με σέξι εσώρουχα και διαφάνειες δείχνει στον φακό την πιο άγριά της πλευρά!
Στη συνέντευξή της η ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να ξέρει τι σκέφτονται οι πρίγκιπες William και Harry για τη σειρά. Αναφορικά με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, είπε ότι κατά τη γνώμη της ήταν ένα λάθος που έγινε ο γάμος με τον Κάρολο. Επίσης δεν δίστασε να εκφράσει την πικρία της που εμφανίζεται μόνο σε μία σεζόν, ενώ η πλειονότητα των ηθοποιών παίρνει μέρος σε δύο κύκλους.
Η Emma Corrin είναι καινούρια στον χώρο της υποκριτικής και έχει υποδυθεί την Esther Carter στην τηλεοπτική σειρά Grantchester. Οπως έχει διαρρεύσει, η νεαρή ηθοποιός τους μάγεψε όλους στην πρόβα κι έτσι αποφάσισαν να της δώσουν τον ρόλο.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.