Ελ Μακφέρσον: Θέλει να γίνει ξανά μητέρα στα 51 της χρόνια

Ελ Μακφέρσον: Θέλει να γίνει ξανά μητέρα στα 51 της χρόνια

Η Ελ και ο σύζυγός της έχουν βρει την κατάλληλη παρένθετη μητέρα 

Ελ Μακφέρσον: Θέλει να γίνει ξανά μητέρα στα 51 της χρόνια
Την επιθυμία της να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί αποφάσισε να πραγματοποιήσει η Ελ Μακφέρσον στα 51 της χρόνια. Tο μοντέλο βρήκε παρένθετη μητέρα, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος με φυσιολογικό τρόπο.


Κλείσιμο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού περιοδικού «Woman’s Day», η πασίγνωστη καλλονή, που έγινε παγκοσμίως γνωστή με το παρατσούκλι «Tο Kορμί» και ο σύζυγός της, ο 45χρονος Τζέφρι Σόφερ, προσπάθησαν εντατικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί, αλλά δεν τα κατάφεραν.



Έτσι, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να στραφεί στη λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Προ ετών, το μοντέλο είχε καταψύξει τα ωάριά του και, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, το ζευγάρι έχει βρει την κατάλληλη παρένθετη μητέρα, μία 30χρονη, η ταυτότητα της οποίας κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.



Η Ελ, που έγινε ζευγάρι με τον Τζέφρι το 2009 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2013, έχει ήδη δύο παιδιά, 17 και 12 ετών, από την πολύχρονη σχέση της με τον Αρπάντ Μπουσόν. Αλλά και ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είναι πατέρας, καθώς έχει ένα γιο από προηγούμενο γάμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης