Το Χόλιγουντ θρηνεί για τον Πολ Γουόκερ

Το Χόλιγουντ θρηνεί για τον Πολ Γουόκερ

Συγκλονισμένος ο πατέρας του Πολ Γουόκερ ξεσπά σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα - Πέμπτη ή Παρασκευή η κηδεία των δύο θυμάτων - Δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος στην άσφαλτο- Η ταχύτητα η κύρια αιτία του δυστυχήματος

Το Χόλιγουντ θρηνεί για τον Πολ Γουόκερ
Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος του Χόλιγουντ από την είδηση του θανάτου του Πολ Γουόκερ. Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Οι Μαχητές των Δρόμων» άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία 40 χρονών θύμα τροχαίου. Ο ένας μετά τον άλλο οι αστέρες του Χόλιγουντ εκφράζουν μέσα από μηνύματά τους τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του ηθοποιού. Όλοι τους κάνουν λόγο για έναν μοναδικό άνθρωπο που αγαπούσε τη ζωή, ήταν συνεσταλμένος και είχε σπάνιες ηθικές αξίες, αλλά δυστυχώς έφυγε πολύ γρήγορα.

Ο 46χρονος συμπρωταγωνιστής του Γουόκερ, Βιν Ντίσελ, δηλώνει σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του φίλου και συνεργάτη του: «Αδελφέ μου, θα μου λείψεις πολύ. Δε μου έχουν μείνει λόγια. Ο Παράδεισος απέκτησε έναν ακόμη άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Κλείσιμο
Ο Λουντάκρις επίσης έγραψε: Το ταπεινό σου πνεύμα γινόταν αισθητό από την αρχή, όπου κι αν ευλόγησες με την παρουσία σου. άφηνες πάντα το στίγμα σου, ήμασταν σαν αδέρφια και γεννηθήκαμε μόλις με μία ημέρα διαφορά. Τώρα θα βρίσκεσαι για πάντα στις καρδιές όλων. Ο θρύλος του @paulwalker legacy θα ζει για πάντα.”

Άλλα μηνύματα είναι της Αλίσα Μιλάνο, η οποία δεν μπορεί καν να πιστέψει αυτό που ακούει: "Όχι, όχι, όχι, Αναπαύσου με τους Αγγέλους, Εσύ γλυκό αγόρι" και του Τζέιμς Φράνκο: "Πολλή αγάπη για τον Πολ Γουόκερ. Λυπήθηκα πολύ. Έδινε μεγάλη χαρά".

Επίσης ο Φρανκ Μιουνιτς: "Λυπήθηκα πολύ για τον Πολ Γουόκερ. Ήταν ο ήρωάς μου όταν ήμουν έφηβος. Σούπερ καλός τύπος... τρελός!".

«Αδελφέ μου, θα μου λείψεις πολύ. Δε μου έχουν μείνει λόγια. Ο Παράδεισος απέκτησε έναν ακόμη άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Συγκλονισμένος ο πατέρα του Γουόκερ




«Είμαι χαρούμενος που κάθε φορά που τον έβλεπα του έλεγα ότι τον αγαπώ». Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του Πολ Γουόκερ φανερά σοκαρισμένο μιλά στον τοπικό σταθμός CBS και μη μπορώντας να συγκρατήσει τον πόνο του ξεσπά σε λυγμούς. «Μου είχε πει ότι ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά του γιατί ήθελε να περνά περισσότερο χρόνο με την 15χρονη κόρη του και ξαφνικά αποφάσισε να κάνει μία καινούρια ταινία», συνέχισε και φανερά συγκινημένος πρόσθεσε: «Η καρδιά του ήταν πάντα ανοιχτή. Είμαι τόσο περήφανος για αυτόν».

«Φόρος τιμής» με... κόντρες από τους θαυμαστές

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ Daily Mirror, οι θαυμαστές του Πολ Γουόκερ θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στον σταρ, επιδίδονται σε επικίνδυνους ελιγμούς στον δρόμο στην Σάντα Κλαρίτα στο Λος Άντζελες, όπου σκοτώθηκαν ο 40χρονος ηθοποιός και ο 38χρονος φίλος του και οδηγός της Porsche, Ρότζερ Ρόντας.

Στον τόπο του δυστυχήματος- που θεωρείται δημοφιλές σημείο για τους λάτρεις της ταχύτητας- έχει δημιουργηθεί ένα αυτοσχέδιο μνημείο όπου συρρέει κόσμος για να αφήσει κεριά, λουλούδια και ένα μήνυμα για τους δυο αδικοχαμένους άνδρες.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία των δύο θυμάτων θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη ή την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η αυτοψία και γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων.

Η ταχύτητα η αιτία του δυστυχήματος

Η ταχύτητα φαίνεται ότι ήταν η αιτία του τροχαίου δυστυχήματος το οποίο στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού Πολ Γουόκερ, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Τροχαίας της κομητείας του Λος Άντζελες

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για το πόσο γρήγορα έτρεχε η κόκκινη Πόρσε στην οποία ήταν συνεπιβάτης ο 40χρονος ηθοποιός, ωστόσο το όριο ταχύτητας στην περιοχή ήταν 72χλμ/ ώρα (45μίλια/ώρα). Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές, στο σημείο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος, γεγονός που δείχνει ότι ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Την ίδια ώρα η αστυνομία φαίνεται να έχει αποκλείσει το γεγονός ότι το αυτοκίνητο εμπλεκόταν σε «κόντρες, παρόλο που το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται δημοφιλές για τους λάτρεις της ταχύτητας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης