Η 27χρονη μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, επειδή δεν αντέχει να βλέπει τον πρώην σύζυγο της Ryan Reynolds...
Καίει καρδιές από ό,τι φαίνεται ο Ryan Reynolds, ο οποίος δίχως να το θέλει ανάγκασε την Scarlett Johansson να ξενιτευτεί στο Λονδίνο από την Νέα Υόρκη. Η όμορφη ηθοποιός δεν άντεχε να πέφτει συνέχεια πάνω στον πρώην σύζυγό της και ειδικά τώρα που είναι μαζί Blake Lively. Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό και πλέον ψάχνει σπίτι στο Λονδίνο.
«Η Scarlett νιώθει περίεργα που ο Ryan με την Blake είχαν γυρίσει μαζί ταινία την περίοδο που εκείνη ήταν παντρεμένη μαζί του, και στη συνέχεια αφότου χώρισαν τα έφτιαξαν. Ελπίζει να συναντήσει έναν νέο έρωτα. Λατρεύει τους Βρετανούς και γιατί όχι; ίσως βρει κανέναν!», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της 27χρονης ηθοποιού.
Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί πως η Johansson έχει και έναν λόγο παραπάνω να πάει στην Βρετανία, μιας και εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.