Το ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και απολαμβάνει μερικές οικογενειακές στιγμές διασκέδασης και ξεκούρασης στην Ερυθρά Θάλασσα στη Σαουδική Αραβία.
Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου στο φετινό Euro και πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ, ο Ρονάλντο και η influencer έκαναν μερικά μπάνια, αναρτώντας σχετικά στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα.
Η Ροντρίγκεζ, στην τελευταία της ανάρτηση, όπου φωτογραφίστηκε μαζί με τον σύντροφό της και τα παιδιά της, έγραψε: «Ζήσε, αγάπησε, ζωή».
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.