Ντομινίκ Γουέστ: Αποκάλυψε την αντίδραση της συζύγου του για το σκάνδαλο με τη Λίλι Τζέιμς

Ντομινίκ Γουέστ: Αποκάλυψε την αντίδραση της συζύγου του για το σκάνδαλο με τη Λίλι Τζέιμς

Το 2020, ο 54χρονος ηθοποιός είχε φωτογραφηθεί να φιλιέται με την 35χρονη ενώ ήταν παντρεμένος

west-james
Ο Ντόμινικ Γουέστ αποκάλυψε ότι το σκάνδαλο με τη Λίλι Τζέιμς ήταν «βαθιά αγχωτικό» για τη σύζυγό του Κάθριν, καθώς μοιράστηκε για πρώτη φορά την αντίδρασή της στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Τον Οκτώβριο του 2020, η Τζέιμς και ο Γουέστ απαθανατίστηκαν να απολαμβάνουν ένα διήμερο στη Ρώμη και να ανταλλάσσουν φιλιά. Μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών, οι οποίες προκάλεσαν σάλο καθώς ο 54χρονος Γουέστ ήταν παντρεμένος, ο ηθοποιός έκανε μια κοινή δήλωση με τη σύζυγό του, στην οποία ισχυρίστηκαν ότι είναι «ακόμα μαζί».
Η γυναίκα του, Κάθριν, λέγεται επίσης ότι εκείνη την εποχή απαγόρευσε στον Γουέστ να μιλάει με την 35χρονη ηθοποιό, ως μέρος μιας συμφωνίας που έκανε το ζευγάρι.

Κλείσιμο


Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Culture Magazine» των «Sunday Times», ο Γουέστ ανέφερε: «Διστάζω να μιλήσω εκ μέρους της συζύγου μου, επειδή ήταν προφανώς φρικτό, ιδιαίτερα για εκείνη» και πρόσθεσε: «Αλλά αστειευόμαστε γι' αυτό μερικές φορές... Ήταν μια παράλογη κατάσταση. Ήταν πολύ αγχωτική για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, αλλά υπήρχαν και πιο ευχάριστες στιγμές. Αυτό ήταν το καλύτερο που βγήκε από αυτό, πραγματικά».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ότι ο χαμός των μέσων ενημέρωσης γύρω από το περιστατικό, τον βοήθησε να ενσαρκώσει τον πρίγκιπα Κάρολο στις δύο τελευταίες σεζόν της σειράς «The Crown» του Netflix. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Κάρολος έπαιξε μερικές από τις πιο προβεβλημένες στιγμές της ζωής του νυν βασιλιά, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

shutterstock_2265882241
Η Λίλι Τζέιμς


Ο Γουέστ δήλωσε: «Είχα μια πολύ βαθιά κατανόηση του πώς είναι να νιώθεις τη φρίκη του ονόματός σου ή της φωτογραφίας σου στις εφημερίδες. Υπάρχει αυτή η φοβερή στιγμή που παγώνεις όταν αποκαλύπτεται κάτι για σένα. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει πώς αισθάνεσαι. Αλλά το γεγονός ότι το είχα περάσει και αυτό πρέπει να με βοήθησε για το πώς το προσέγγισα [τον ρόλο]. Αυτό το συναίσθημα τρόμου δεν είναι κάτι το οποίο συνηθίζεις».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης… ξαναβαφτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ - Από το «θαύμα» στην κολυμπήθρα, στην ιερή συμμαχία του ΝΑΤΟ και τη στήριξη στο Ισραήλ

Πρωτογενές πλεόνασμα-έκπληξη στο 1,9% του ΑΕΠ το 2023 - Αποκλιμάκωση του χρέους


Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καταδικάζει τις επιθέσεις σε πολιτικούς με αφορμή τον γάμο των ομοφύλων: Η Εκκλησία δεν εκδικείται

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης