Ντόμινικ Γουεστ: «Προς διάλυση» ο γάμος του αφού «παραδέχτηκε ότι τρέφει αισθήματα για τη Λίλι Τζέιμς»

Ντόμινικ Γουεστ: «Προς διάλυση» ο γάμος του αφού «παραδέχτηκε ότι τρέφει αισθήματα για τη Λίλι Τζέιμς»

Αποκαλύψεις στη Sun από άτομο που γνωρίζει το ζευγάρι

Lily_James2
Ο γάμος του Ντόμινικ Γουέστ με την Κάθριν Φιτζέραλντ έχει «ουσιαστικά τελειώσει» μετά την παράνονη σχέση του με την Λίλι Τζέιμς, σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού που μίλησε στη Sun.

To άτομο που ανήκει στο στενό περιβάλλον της Φιτζέραλντ είπε στη βρετανική εφημερίδα ότι η 49χρονη σχεδιάστρια κήπων ετοιμάζεται να γράψει τίτλους τέλους, καθώς ο γοητευτικός ηθοποιός φέρεται να παραδέχτηκε ότι «τρέφει συναισθήματα» για τη 31χρονη συμπρωταγωνίστριά του.

Dominic West's Marital Front After Kissing Lily James


Υπενθυμίζεται οτι πριν από τέσσερις εβδομάδες ο 51χρονος πρωταγωνιστής του «The Wire» και του «The Affair» εθεάθη να φιλάει την Λίλι στην Ιταλία. Μετά την αποκάλυψη του σκάνδάλου και τη δημοσιοποίηση ενοχοποιητικών φωτογραφιών με περιπτύξεις των δύο από τη Ρώμη, η Κάθριν έδειξε αξιοθάυμαστη ψυχραιμία - τουλάχιστον δημοσίως - και αντιμετώπισε στο πλάι του άνδρα της τους δημοσιογράφους, διαβεβαιώνοντάς τους μεσω σημειώματος ότι ο γάμος τους είναι ακόμα δυνατός και παραμένουν ζευγάρι. Η αμήχανη σκηνή με τους δυο τους να φιλιούνται στο γκαζόν του σπιτιού τους όμως δεν «έπεισε» ιδιαίτερα, με πολλούς να μιλούν τις επόμενες εβδομάδες για «θεατρικής παράσταση» που έδωσαν για χάρη των τριών παιδιών τους.

Lily James Makes First TV Appearance Since Dominic West Drama | E! News
Κλείσιμο


«Η Κάθριν έχει πει στα πιο κοντινά της πρόσωπα ότι ο Ντόμινικ παραδέχτηκε ότι έχει αισθήματα για τη Λίλι. Αρχικά τα πράγματα έδειχναν ότι ήταν κάτι που έγινε μόνο μια φορά, όμως η Κάθριν στη συνέχεια είπε ότι προφανώς είναι κάτι παραπάνω. Νιώθει συντετριμμένη, όπως θα περίμενε κανείς. Είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να το χωνέψει κάποιος. Το περασμένο διάστημα εκμυστηρεύθηκε σε πολύ κοντινά της πρόσωπα οτι ο γάμος τους ειναι ουσιαστικά τελειωμένος και ότι δεν πιστεύει ότι μπορούν να αφήσουν πίσω τους αυτό που συνέβη», είπε η πηγή της εφημερίδας.

Λίγο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, η 49χρονη έφυγε για την Ιρλανδία οπου φέρεται να συζήτησε με τις δύο αδελφές της τα προβλήματα του γάμου της. Σύμφωνα με την πηγή της Sun, η Φιτζέραλντ αισθάνεται ταπεινωμένη και περιμένει από τον σύζυγό της να ξεκαθαρίσει το μπέρδεμα που δημιούργησε.

Ο Γουεστ και η Λίλι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της μίνι σειράς The Pursuit Of Love που πρόκειται σύντομα να προβληθεί από το BBC.

Ειδήσεις σήμερα

Θα ήθελα να κάνω πρώτος το εμβόλιο της Pfizer αλλά υπάρχουν ηθικά ζητήματα, λέει ο Άλμπερτ Μπουρλά

«Η Ιβάνκα προτρέπει τον πατέρα της να αποδεχθεί την ήττα γιατί έχει βάλει στο μάτι την προεδρία»

Σχεδόν 59.000 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στα νοσοκομεία των ΗΠΑ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης