Κιάνου Ριβς: Σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Ρούμπεν Έστλουντ

Κιάνου Ριβς: Σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Ρούμπεν Έστλουντ

Το «Entertainment System Is Down» θα αποτέλεσει το νέο έργο του Σουηδού σκηνοθέτη βραβευμένου 2 φορές με Χρυσό Φοίνικα

reeves_01
Ο Κιάνου Ριβς βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη επόμενη ταινία του Ρούμπεν Έστλουντ, με τίτλο «The Entertainment System Is Down», του σκηνοθέτη που έχει κερδίσει δύο φορές τον Χρυσό Φοίνικα.

Σύμφωνα με το Variety, αν και η ακριβής πλοκή της ταινίας παραμένει μυστική, ο Έστλουντ έχει αναφερθεί στο επερχόμενο έργο αρκετές φορές ως μια κοινωνική σάτιρα που διαδραματίζεται σε μια πτήση μεγάλων αποστάσεων στην οποία το σύστημα ψυχαγωγίας δεν λειτουργεί, προκαλώντας χάος και οργή μεταξύ των επιβατών. Ο Σουηδός σκηνοθέτης συλλέγει τα τελευταία χρόνια περιστατικά για την ταινία και πρόσφατα ολοκλήρωσε το σενάριο. Ο ακριβής ρόλος που θα έχει ο Ριβς στην ταινία είναι άγνωστος, αλλά πιθανότατα θα έχει τη σφραγίδα της μαύρης κωμωδίας του Έστλουντ.
Ο Ριβς θα είναι μέρος του καστ που αποτελείται από πολλούς διεθνείς αστέρες. Η ταινία θα αποτελέσει την επομένη ταινία του σκηνοθέτη μετά το «Triangle of Sadness [Το Τρίγωνο της Θλίψης]» , η οποία κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών το 2022. Το «Entertainment System Is Down» θα είναι η πιο φιλόδοξη ταινία του Έστλουντ μέχρι σήμερα, ακόμη περισσότερο και από το «Triangle of Sadness», το αγγλόφωνο ντεμπούτο του, το οποίο είχε ένα μεγάλο και γνωστό καστ, συμπεριλαμβανομένων των Γούντι Χάρελσον και Χάρις Ντίκινσον, καθώς και για εξωτικές τοποθεσίες.

Κλείσιμο
Μιλώντας για το νέο του φιλμ πέρυσι, ο Έστλουντ δήλωσε στο Variety ότι η ταινία θα είναι «μια μελέτη του πώς τα ανθρώπινα όντα αλληλεπιδρούν σε αυτό το μικρό εργαστήριο που είναι ένα αεροπλάνο» και «θα εξετάσει πώς οι σύγχρονοι άνθρωποι ναυαγούν κάτω από αυτές τις συνθήκες». Πρόσθεσε, επίσης, ότι ελπίζει ότι θα προκαλέσει τη μεγαλύτερη αποχώρηση θεατών στην ιστορία του Φεστιβάλ των Καννών.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σόιμπλε περιγράφει την ελληνική κρίση - Σε ένα κορδόνι κρεμόταν η ζωή μου, το ευρώ και το μέλλον της Ευρώπης

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση


Ανοίγουν στόματα για τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο: Νέες καταγγελίες για ασέλγεια σε ανήλικους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης