Μεθυσμένη στη Νέα Υόρκη η Lindsay Lohan

Μεθυσμένη στη Νέα Υόρκη η Lindsay Lohan

Η 26χρονη στάρλετ εμφανίστηκε στο πάρτι του Marc Jacobs αλλά οι υπεύθυνοι δεν την άφησαν να μπει, προφανώς γιατί δεν ήταν καλεσμένη. Εκείνη όμως φώναξε τον συνοδό της, πάμπλουτο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Dream» και εκείνος φρόντισε να μπουν και οι δυο μέσα

Μεθυσμένη στη Νέα Υόρκη η Lindsay Lohan

Δεν άφησε πάρτι που να μην πάει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης η Lindsay Lohan. Και μπορεί τα fashion shows να έχουν τελειώσει, οι φωτογραφίες όμως της μεθυσμένης Lohan συνεχίζουν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η 26χρονη στάρλετ εμφανίστηκε στο πάρτι του Marc Jacobs αλλά οι υπεύθυνοι δεν την άφησαν να μπει, προφανώς γιατί δεν ήταν καλεσμένη. Εκείνη όμως δεν το άφησε έτσι. Φώναξε τον συνοδό της, πάμπλουτο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Dream» στο κέντρο του Μανχάταν, Vikram Chatwal, και εκείνος φρόντισε να μπουν και οι δυο μέσα.

Κλείσιμο

Αλλά το θέμα δεν τελείωσε εδώ. Μετά από μερικά λεπτά οι υπεύθυνοι ξαναζήτησαν στη Lohan να φύγει και φυσικά το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Στη συνέχεια, τύφλα στο μεθύσι, ακολούθησε τον Chatwal στο διαμέρισμά του, χωρίς να αντιληφθεί ότι οι παπαράτσι τους την είχαν στημένη.

  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης