To μαγιό της φόρεσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κι έδειξε για ακόμα μια φορά τις χορευτικές της κινήσεις στο κοινό της.
Η ποπ σταρ αναρτά καθημερινά σχεδόν, περιεχόμενο στα social media, ενώ συχνά δημοσιεύει βίντεο, που τη δείχνουν να χορεύει στο σπίτι της.
Αυτή τη φορά, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, με το νέο της χορευτικό.
Σε αυτό φορά ένα κοντό σορτσάκι, το οποίο φροντίζει να κατεβάζει καθ΄όλη τη διάρκεια του βίντεο, ενώ πάνω από αυτό, επέλεξε να βάλει το μαγιό της. Ολοκλήρωσε το λουκ της με λευκές μπότες.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Απλά αποφάσισα να φορέσω το μαγιό μου».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.