Η Σάρον Όσμπορν θέλει ο σύζυγός της, Όζι, να επιστρέψει στο σπίτι του στην Αγγλία.
Η πρώην συμπαρουσιάστρια του «The Talk» δήλωσε ότι θέλει ο 74χρονος ροκάς των «Black Sabbath» να επιστρέψει στο Λονδίνο μετά από δεκαετίες που ζει στις ΗΠΑ.
Μιλώντας στο οικογενειακό podcast τους «The Osbournes», η 70χρονη Όσμπορν συζήτησε τα σχέδιά τους να μετακομίσουν πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εγγύς μέλλον, καθώς ο Όζι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παλεύει με διάφορα προβλήματα υγείας, χρειάζεται να ζήσει ξανά στο Λονδίνο.
«Το σχεδιάζαμε αυτό τα τελευταία τέσσερα γαμ***α χρόνια», είπε ο Όζι, σύμφωνα με την Daily Mail.
«Αυτό είναι που έμαθα: Δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα», είπε η Σάρον στον Όζι και στα παιδιά τους Κέλι και Τζακ. «Απλά νιώθω ότι θέλω να πάω σπίτι. Θέλω να δώσω στον πατέρα σας την ευκαιρία να ζήσει τη ζωή του».
«Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από ό,τι θέλουμε στην Αγγλία απ' ό,τι εδώ», πρόσθεσε.
Η κλονισμένη υγεία του ροκ σταρ τον ανάγκασε πρόσφατα να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις, μήνες αφότου ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τις περιοδείες συνολικά.
Κλείσιμο
Σε μια δήλωση που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Φεβρουάριο, ο Όζι παραδέχτηκε ότι «δεν είναι σωματικά ικανός» να κάνει εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη.
Αναγνώρισε ότι «ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι μέρες μου στις περιοδείες θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο».
Ο διάσημος μουσικός παραδέχτηκε ότι ενώ «η φωνή του είναι μια χαρά», η σωματική του υγεία έχει εξελιχθεί άσχημα εν μέσω της συνεχιζόμενης μάχης του με τη νόσο του Πάρκινσον.
Ο Όζι, ο οποίος ζει με τη διαταραχή του εγκεφάλου από το 2019, έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, φυσιοθεραπεία και θεραπεία με υβριδικά βοηθητικά άκρα.
Ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Λος Άντζελες τον περασμένο Ιούνιο, αφού υποβλήθηκε σε μια «μεγάλη επέμβαση», όπως την περιέγραψε η Σάρον, η οποία θα «καθόριζε την υπόλοιπη ζωή του».
Η χειρουργική επέμβαση περιελάμβανε την αφαίρεση και την ευθυγράμμιση πείρων στον αυχένα και την πλάτη του.
Μαζί με τη νόσο του Πάρκινσον και τη μάχη με το COVID-19, ο μουσικός αντιμετώπιζε επίσης τα επακόλουθα ενός ατυχήματος με γουρούνα το 2003.
Έκτοτε έχει εντοπιστεί να περπατάει με μπαστούνι σε πολλές περιπτώσεις.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.