Κάιλι Τζένερ - Τράβις Σκοτ: Χώρισαν για ακόμα μια φορά
«Αυτό έχει συμβεί τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, είναι γνωστό ότι είναι ξανά και ξανά, αλλά πάντα παραμένουν φίλοι και σπουδαίοι γονείς», είπε πηγή από το περιβάλλον τους
Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοταποφάσισαν να χωρίσουν για δεύτερη φορά, μετά την ευκαιρία που είχαν δώσει ξανά στη σχέση τους το 2020.
Πηγή από το περιβάλλον της 25 χρονης influencer και του 31χρονου ράπερ μιλώντας στο Us Weekly είπε: «Η Κάιλι και ο Τράβις είναι και πάλι εκτός και υποτίθεται ότι θα περνούσαν τις γιορτές μαζί».
Η Κάιλι ξεσάλωσε στο Άσπεν την Πρωτοχρονιά όπου συνάντησε την αδελφή της, Κένταλ, και μερικούς στενούς φίλους, όπως η Χάιλι και ο σύζυγός της Τζάστιν Μπίμπερ.
To πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την κόρη τους, Στόρμι, 4 ετών, και τον σχεδόν ενός έτους γιο που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.
«Αυτό έχει συμβεί τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, είναι γνωστό ότι είναι ξανά και ξανά, αλλά πάντα παραμένουν φίλοι και σπουδαίοι γονείς», πρόσθεσε η παραπάνω πηγή.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.