Οι σταρ αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!

Οι σταρ αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!

O ευαίσθητος σύζυγος, η άτακτη Kim, τα σιδεράκια, το δίλλημα της Lopez, το junk food της Gomez και τα κουνελάκια του Hefner

Οι σταρ αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!
Οι παπαράτσι καραδοκούν για μια πικάντικη φωτογραφία, τα περιοδικά και οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες τους σκαλίζουν για να βρουν τα μυστικά τους. Πολλοί όμως από τους σταρ τους βγάζουν από τον κόπο και αποκαλύπτουν από μόνοι τους κάποιες λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή. Για να δούμε τι λένε.
 
Selena Gomez

Κλείσιμο
«Το πρόβλημά μου είναι ότι δε τρέφομαι σωστά γιατί μου αρέσει να τρώω ότι είναι ανθυγιεινό. Μάλιστα η μαμά μου με κυνηγάει γιατί πολύ συχνά ξεχνάω να πάρω τις βιταμίνες μου», λέει η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός.
 
Kim & Khloe Kardashian

«H Kim δεν θα μαζευόταν με τίποτα αν δεν ήμουν εγώ», λέει η Kloe Kardashian για την αδερφή της και συνεχίζει: «Είμαι κοντά της γιατί κάνει τρέλες και του κεφαλιού της»
 
Megan Fox

Μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, η Megan Fox αποκαλύπτει τον ευαίσθητο χαρακτήρα του άνδρα της. «Ο Brian είναι τόσο ευαίσθητος που κλαίει με το παραμικρό».
 
Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez αποκάλυψε το δίλημμά της. «Ημουν προβληματισμένη για το αν θα έπρεπε να είμαι κριτής στο American Idol». H λατίνα σταρ που έλαβε για αυτή τη δουλειά 12 εκατομμύρια δολάρια παραδέχτηκε ότι ανεξάρτητα από τα χρήματα άξιζε τον κόπο και το χρόνο της.
 
Crystal Harris

Το κουνελάκι του Playboy και παρολίγον σύζυγος του Hugh Hefner αποκάλυψε ότι πριν λάβει την οποιαδήποτε απόφαση για τη ζωή της το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται. Για το θέμα της ακύρωσης του γάμου η Crystal αποκάλυψε ότι αυτός ο γάμος θα ήταν μεγάλο λάθος και έχει καθαρή τη συνείδησή της. Οσον αφορά τον Mr. Playboy η δεσποινίς Harris είπε πως έχει άλλα κουνελάκια να του κάνουν παρέα!
 
Eva Longoria

H όμορφη Eva Longoria αποκάλυψε πως φοράει σιδεράκια στα δόντια της και δεν ντρέπεται για αυτό! «Φοράω σιδεράκια που μπαίνουν και βγαίνουν για να διορθώσω τα δόντια μου που είναι στραβά», είπε η Eva.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης