Μέγκαν Μαρκλ: Το podcast της παραμένει στην κορυφή των charts του Spotify

Μέγκαν Μαρκλ: Το podcast της παραμένει στην κορυφή των charts του Spotify

Στην κορυφή των podcast η Δούκισσα του Σάσσεξ για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα 

Markle
Το podcast της Μέγκαν Μαρκλ με τίλτο «Archetypes» παραμένει στην κορυφή των podcast charts του Spotify παγκοσμίως για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, εκτοπίζοντας ξανά το «The Joe Rogan Experience» του Τζο Ρόγκαν.

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο, που βγήκε στον αέρα στις 23 Αυγούστου με καλεσμένη τη Σερένα Γουίλιαμς, είναι το νούμερο 1 podcast σε επτά χώρες στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιρλανδία, στην Ινδία, στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.
Στο επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας που θα είναι διαθέσιμο για το κοινό στις 6 Σεπτεμβρίου, η Δούκισσα του Σάσσεξ θα έχει καλεσμένη την ηθοποιό, συγγραφέα και σκηνοθέτη Μίντι Κάλινγκ, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety.
Meghan
Στο podcast της η Δούκισα του Σάσσεξ εξηγεί ότι θέλει να εξερευνήσει τις «ετικέτες» που η κοινωνία βάζει στις γυναίκες, όπως «ντίβα, τρελή, σκύλα» και να προσδιορίσει από πού πηγάζουν και γιατί έχουν διατηρηθεί τόσα πολλά χρόνια. «Φυσικά, ξέρω και εγώ κάνα δυο πράγματα για αυτές τις ετικέτες» σημειώνει η Μαρκλ.

Το «Archetypes» ξεπέρασε επίσης το podcast «House of the Dragon» του HBO Max, καθώς και το podcast Girls Next Level της Χόλι Μάντισον και της Μπρίτζετ Μαρκουάρντ.

Για δύο μέρες, μετά την μετάδοση του podcast, οι φιλοβασιλικοί δημοσιογράφοι των βρετανικών tabloids και του Fox news «οργίασαν». Κατακεραύνωσαν κάθε φράση της Μέγκαν Μάρκλ και την στόλισαν με ουκ ολίγα επίθετα. Το ίδιο «πάρτι μίσους» έγινε και στα social media.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακή κρίση: Τα μέτρα που παίρνουν χώρες της ΕΕ για να αντιμετωπίσουν τις τιμές που αυξάνονται


Κύθνος: Το σούπερ γιοτ «007» αξίας δεκάδων εκατομμυρίων έχει σχεδόν βυθιστεί - Δείτε νέα βίντεο

Ο Δημήτριος Νενέκος, ο Αθανάσιος Σαγιάς που τον δολοφόνησε και το άδοξο τέλος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης