Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο ηθοποιός υποδύεται έναν προπονητή πυγμαχίας στο Giant

brosnan_22123
Ο Πιρς Μπρόσναν μοιάζει αγνώριστος σε νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία του.

Στα στιγμιότυπα, ο Μπρόσναν φαίνεται να έχει αραιά λευκά μαλλιά, πολλές ρυτίδες και φοράει γυαλιά και μια φόρμα γυμναστικής.

Η εμφάνιση είναι για τη νέα ταινία του «Giant», μια ταινία πυγμαχίας που αφηγείται την ιστορία μιας σημαντικής φιλίας στην ιστορία του αθλητισμού. Ο Μπρόσναν υποδύεται τον Μπρένταν Ίνγκλ, τον Ιρλανδό προπονητή πυγμαχίας που βοήθησε τον Νασίμ Χαμέντ να αναδειχθεί σε αστέρι.
Κλείσιμο
Ο πραγματικός Ίνγκλ πέθανε το 2018 σε ηλικία 77 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εκτός από τον Χαμέντ, προπόνησε άλλους τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές: τους Τζόνι Νέλσον, Τζούνιορ Γουίτερ και Κελ Μπρουκ.

Ο Χαμέντ, που είναι σήμερα 50 ετών, είναι ένας πρώην πυγμάχος με καταγωγή από τη Βρετανία και την Υεμένη. Το αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν από το 1992 έως το 2002. Κατείχε πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα στην κατηγορία φτερού μεταξύ 1995 και 2000 και είναι μια διάσημη προσωπικότητα του βρετανικού αθλητισμού.

Η ταινία θα παρακολουθήσει την άνοδό του στον κόσμο της πυγμαχίας, την ταπεινή καταγωγή του από την εργατική τάξη του Σέφιλντ και την ανορθόδοξη προπόνηση που του έκανε ο Ίνγκλ, η οποία οδήγησε στην επιτυχία του.

Σύμφωνα με το Deadline, η επίσημη σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: «Το "Giant" είναι η αληθινή ιστορία της ταπεινής καταγωγής του Χαμέντ στους σκληρούς δρόμους της εργατικής τάξης του Σέφιλντ αι της ανακάλυψής του από τον Ίνγκλ, ο οποίος ήταν εργάτης στη βιομηχανία του χάλυβα και έγινε προπονητής πυγμαχίας. Η απίθανη συνεργασία τους, μαζί με το ανορθόδοξο στυλ του Νασίμ, την αλαζονική προσωπικότητα και την απόλυτη κυριαρχία στο ρινγκ, τους ώθησε στην κορυφή της ελίτ της πυγμαχίας και σε πρωτοφανή επίπεδα φήμης, και όλα αυτά την ίδια στιγμή με την ανεξέλεγκτη ισλαμοφοβία και τον ρατσισμό της Βρετανίας των δεκαετιών του '80 και του '90».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η γνωριμία στη Μύκονο, οι τρεις γάμοι και το διαζύγιο

ΗΠΑ: Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ περιγράφει σε βιβλίο της πως σκότωσε το «άχρηστο» κυνηγόσκυλό της

Ουκρανία: Αγώνας δρόμου για τους Patriot της Δύσης - Η άρνηση της Ελλάδας και οι αντιρρήσεις της Ισπανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης