Η πρώην σύζυγος του πραγματικού «Λύκου της Wall Street» αποκαλύπτει: Η αληθινή ιστορία ήταν ακόμη πιο υπερβολική

Η πρώην σύζυγος του πραγματικού «Λύκου της Wall Street» αποκαλύπτει: Η αληθινή ιστορία ήταν ακόμη πιο υπερβολική

H Ναντίν Μακαλούσο - που την υποδύθηκε στην ταινία η Μάργκοτ Ρόμπι - έδωσε το παρασκήνιο μιας πολυσυζητημένης σκηνής της επιτυχημένης ταινίας

macaluso-dicaprio-arthrou
Η πρώην σύζυγος του Τζόρνταν Μπέλφορτ (τον οποίο υποδύθηκε στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street», ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο), επιβεβαίωσε πρόσφατα, πως όσα παρακολουθήσαμε στο επιτυχημένο φιλμ του Μάρτιν Σκορσέζε, είναι «κατά 90% αληθινά».

Η Ναντίν Μακαλούσο (στην ταινία την υποδύθηκε η Μάργκοτ Ρόμπι) μίλησε στο «Anything Goes» και όταν ρωτήθηκε πόσο ακριβές ήταν το φιλμ, απάντησε: «Τουλάχιστον το 90%. Πολλά από αυτά που βλέπετε στο The Wolf of Wall Street είναι αρκετά κοντά στα πραγματικά γεγονότα», τόνισε όμως, πως «η αληθινή ιστορία ίσως να είναι και ακόμη πιο υπερβολική απ’ ότι παρουσιάστηκε στο φιλμ».
wall-street__1_
Η Mάργκοτ Ρόμπι (δεξιά) υποδύθηκε στη διάσημη ταινία την πραγματική Ναντίν Μακαλούσο (αριστερά)
Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Μακαλούσο ερωτήθηκε για το διαβόητο πάρτι στο οποίο γνώρισε για πρώτη φορά τον Μπέλφορτ και επιβεβαίωσε ότι μια στιγμή που απεικονίζεται στην ταινία, ήταν πολύ ακριβής.

Κλείσιμο
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η ταινία ξαναλέω πως είναι μια πολύ αληθινή ιστορία. Πήγα σε εκείνο το πάρτι με τον φίλο μου και ακριβώς όπως δείχνει η ταινία, είχα φρικάρει εντελώς και του είπα “πρέπει να φύγουμε από εδώ, αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί”. Δεν ήξερα ότι όλοι τους έπαιρναν Quaalude (μεθακαλόνη) εκείνη τη στιγμή, ήμουν 22 ετών, δεν ήξερα καν τι είναι και φύγαμε. Αλλά υποθέτω ότι ο Τζόρνταν με είχε βάλει ήδη στο στόχαστρο τότε και αποφάσισε ότι ήθελε να βγει μαζί μου».

H επίμαχη σκηνή της ταινίας
The Wolf of Wall Street Party Scene (4k)
Όπως παρουσιάζεται και στη διάσημη ταινία του 2013 που προτάθηκε για 5 Όσκαρ, ο Τζόρνταν Μπέλφορτ ξεκίνησε να εργάζεται στη Γουόλ Στριτ και σε νεαρή ηλικία έστησε τη δική του επενδυτική εταιρεία, μέσα στο κλίμα της ευφορίας και της ξέφρενης κούρσας του χρηματιστηρίου.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργούσε ουσιαστικά ως τηλεφωνικό κέντρο μέσω του οποίου πωλούνταν αμφίβολης ποιότητας επενδυτικά προϊόντα. Ο Μπέλφορτ έγινε πάρα πολύ πλούσιος, αλλά η ευτυχία μάλλον του... ξεγλίστρησε, καθώς βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης και το 1998, συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξαπάτησε τους πελάτες του, που έχασαν περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια.
wall-street
Η Mάργκοτ Ρόμπι και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «Ο Λύκος Της Wall Street»
H 56χρονη Ναντίν Μακαλούσο, η οποία είναι ψυχολόγος, ήταν η δεύτερη σύζυγος του πρώην χρηματιστή και απατεώνα Τζόρνταν Μπέλφορτ, Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1991 έως το 2005.
belfort-family
H Ναντίν Μακαλούσο με τον Τζόρνταν Μπέλφορτ και τα δυο τους παιδιά σε παλαιότερη φωτογραφία
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, θυμήθηκε και τη στιγμή που ο πρώην χρηματιστής τράκαρε το αυτοκίνητό του αφού πήρε πάρα πολλά ναρκωτικά, με τη μικρή τους κόρη μέσα.

Η Μακαλούσο - που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Μπέλφορτ - μιλώντας στο podcast του Juicy Scoop, είχε εξηγήσει τότε ότι έφτασε στο σημείο να υποφέρει και σωματικά, εξαιτίας της τοξικής σχέσης που είχε μαζί του.
nadine-macaluso

H Mακαλούσο, η οποία πλέον βοηθάει θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης να αντιμετωπίσουν το τραύμα τους, μοιράζεται πολύ συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο στα οποία μιλάει για τη δική της άσχημη εμπειρία με τον Μπέλφορτ. «Ο πρώην σύζυγός μου εκμεταλλεύτηκε τη ζωή μας με τον τρόπο που ήθελε. Και χρησιμοποιώ αυτόν τον τρόπο για να βοηθήσω τους ανθρώπους - για να τους ενδυναμώσω, να τους διδάξω και να σπάσω το στίγμα της ψυχικής υγείας», αναφέρει σε μία από τις δημοσιεύσεις της.
433134139_18422716135044683_7552298844543020017_n
Η Μακαλούζο αποκάλυψε μάλιστα ότι ένιωσε άνετα να εγκαταλείψει τον γάμο, μόνο όταν ο Μπέλφορτ συνελήφθη, καθώς έτσι ήξερε ότι δεν μπορούσε να τη βλάψει πλέον. Ενάμιση χρόνο μετά το διαζύγιο τους, γνώρισε τον επί 22 χρόνια σύζυγό της, Τζον.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιστήμονας λέει ότι ανακάλυψε την αιτία της κατάρας του Τουταγχαμών - Γιατί πέθαναν όλοι όσοι άνοιξαν τον τάφο του

Ερντογάν: Πώς επιχείρησε «ηρωική έξοδο» στην αναβολή της συνάντησης με τον Μπάιντεν

Θεσσαλονίκη: Πυκνώνει το μυστήριο με την εξαφάνιση 47χρονου ρεμπέτη από τις Συκιές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης