Τη νοηματική ετοιμάζεται να μάθει η Gaga

Τη νοηματική ετοιμάζεται να μάθει η Gaga

Τη νοηματική γλώσσα ετοιμάζεται να μάθει η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, γιατί όπως λέει θέλει να επικοινωνεί και με τους κωφάλαλους θαυμαστές της

Τη νοηματική ετοιμάζεται να μάθει η Gaga
Τη νοηματική γλώσσα ετοιμάζεται να μάθει η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, γιατί όπως λέει θέλει να επικοινωνεί και με τους κωφάλαλους θαυμαστές της. Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο σκοπεύει να προσλάβει ιδιωτικό δάσκαλο.
 
Το νέο της άλμπουμ «Born This Way» έχει κατακτήσει την κορυφή στα παγκόσμια chart και η αμερικανίδα τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα συγκινημένη από τα βίντεο στο YouTube που της έχουν στείλει θαυμαστές της τραγουδώντας το ομότιτλο τραγούδι στη νοηματική.
 
Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Gaga μιλώντας χθες στη βρετανική εφημερίδα Sun είπε: «Η Gaga ήδη μάχεται για τα δικαιώματα των gay σε ολόκληρη την Αμερική και έχει θίξει διάφορα πολιτικά θέματα όπως η μετανάστευση. Τώρα θέλει να σιγουρέψει ότι και οι κωφάλαλοι φίλοι της δε νιώθουν εκτός».
 
Κλείσιμο
Η 25χρονη τραγουδίστρια κατά το παρελθόν έχει δώσει συναυλίες συνοδευόμενη από έναν δάσκαλο της νοηματικής για να μεταφράζει τους στίχους των τραγουδιών της. Σε ένα σόου της την περασμένη χρονιά στην Ουάσινγκτον, αφιέρωσε το τραγούδι της Speechless στους θαυμαστές της με προβλήματα ακοής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης