Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ συγκέντρωσαν πάνω από 30 εκατ. δολάρια για τον ουκρανικό λαό

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ συγκέντρωσαν πάνω από 30 εκατ. δολάρια για τον ουκρανικό λαό

Το διάσημο ζευγάρι ηθοποιών είχε ξεκινήσει μία καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για τους Ουκρανούς πρόσφυγες με στόχο τα 30 εκατ. δολάρια - Ξεπέρασαν τον αρχικό στόχο και συνεχίζουν - Δείτε το βίντεο

kunis
Μόλις 15 ημέρες, αφού ξεκίνησαν την καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την στήριξη του ουκρανικού λαού, η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 30 εκατ. δολάρια.

Η Ουκρανή ηθοποιός και ο σύζυγός της από την έναρξη κιόλας της καμπάνιας, ενημερώνουν με σχετικά βίντεο το κοινό τους για τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί.


Αυτή τη φορά, με ένα ακόμα βίντεο στο Instagram, ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στην καμπάνια, πως έφτασαν τον στόχο τους.

«Θέλουμε να σας πούμε πως πετύχαμε τον στόχο μας. Πάνω από 65 χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν προσφέροντας χρήματα για καλό σκοπό και είμαστε ευγνώμονες για την στήριξη. Κι ενώ αυτό απέχει σίγουρα πολύ από μία λύση για το πρόβλημα, η συλλογική μας προσπάθεια τουλάχιστον θα προσφέρει μία πιο ομαλή προσγείωση στους τόσους ανθρώπους που προχωρούν στο μέλλον τους με αβεβαιότητα», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Μίλα Κούνις.

Κλείσιμο

Με την σειρά του, ο Άστον Κούτσερ πρόσθεσε: «Η δουλειά μας εδώ έφτασε στο τέλος της. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε πως όλη αυτή η αγάπη που ξεχείλισε από εσάς, μέσα από αυτή την καμπάνια, θα έχει την καλύτερη επίδραση σε όσους την έχουν ανάγκη».

Το ζευγάρι προέτρεψε το κοινό να μην σταματήσει τις δωρεές, επειδή επιτεύχθη ο αρχικός στόχος των 30 εκατ. δολαρίων και τους παρέπεμψε στις πλατφόρμες Flexport.org και Airbnb.org, προκειμένου να προσφέρουν περαιτέρω βοήθεια στους Ουκρανούς, τονίζοντας πως κάθε τους δολάριο θα αντιμετωπιστεί με τον απαιτούμενο σεβασμό.



Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Λιγνάδη: Ένταση στη δίκη μεταξύ υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής

Επιμένει η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα ότι η αλήθεια για τον πόλεμο βρίσκεται στο OPEN

Η Φινλανδία είναι «η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου» - Ανέβηκε στην 67η θέση η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης