Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις δωρίζουν 3 εκατ. δολάρια για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις δωρίζουν 3 εκατ. δολάρια για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στο πλευρό της χώρας της Μίλα Κούνις και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταθούν στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Επικό βίντεο: Ινδός παρουσιαστής τα «χώνει» άσχημα σε... λάθος καλεσμένο για τη ρωσική εισβολή!
milacunis
Έρανο για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία ξεκίνησαν η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ.

Το ζευγάρι δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ανακοινώνει τη συνεργασία του με τους οργανισμούς Flexport.org και AirBnB.org, προκειμένου να βοηθήσουν τα θύματα του πολέμου.

«Αναλογιζόμουν πάντα τον εαυτό μου ως Αμερικανή, μία περήφανη Αμερικανή. Αγαπώ όσα έχει κάνει για μένα και την οικογένεια μου αυτή η χώρα, αλλά ποτέ δεν ένιωσα μεγαλύτερη περηφάνια που κατάγομαι από την Ουκρανία», ξεκίνησε να λέει στο βίντεο η Μίλα Κούνις.

Mila Kunis & Ashton Kutcher Stand With Ukraine | GoFundMe

Η ηθοποιός, που έχει καταγωγή από το Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, δεν μπορεί να βλέπει άλλο τη χώρα της να βομβαρδίζεται και τους κατοίκους της να την εγκαταλείπουν κι εκείνη να μένει άπραγη.

«Μαζεύουμε πόρους για να στηρίξουμε μια προσπάθεια ανακούφισης που θα έχει άμεσο αντίκτυπο και θα παρέχει την τόσο αναγκαία προσφυγική και ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή», πρόσθεσε ο Κούτσερ, τονίζοντας ότι επικεντρώνονται στην παροχή στέγης, προμηθειών και πόρων σε όσους έχουν ανάγκη.


Η δράση έχει στόχο τη συγκέντρωση 30 περίπου εκατομμυρίων δολαρίων. Το ζευγάρι των δύο ηθοποιών δώρισε 3 εκατ. δολάρια.

Η Μίλα Κούνις, στο τέλος του βίντεο, προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στον λαό της Ουκρανίας, αλλά και να ενθαρρύνει το κοινό να τον στηρίξει, ανέφερε: «Ο λαός της Ουκρανίας είναι δυνατός και γενναίος, αλλά το ότι είσαι δυνατός και γενναίος δεν σημαίνει ότι δεν είσαι άξιος υποστήριξης. Πρέπει να υποστηρίξουμε τον λαό της Ουκρανίας. Παρακαλούμε βοηθήστε μας».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης