Η Jennifer Lopez αγκαλιά με τον… Brad Pitt του Μεξικού!

Η Jennifer Lopez αγκαλιά με τον… Brad Pitt του Μεξικού!

Στο νέο της βίντεο κλιπ η λατίνα σταρ φοράει ένα κοντό στενό φόρεμα από διαμάντια

Η Jennifer Lopez αγκαλιά με τον… Brad Pitt του Μεξικού!
Πέρασαν 12 χρόνια από τότε που η Jennifer Lopez κυκλοφόρησε το σέξι βιντεοκλίπ του πρώτου μεγάλου της single «Love Don't Cost A Thing» το 1999, τραγούδι που την έφερε στην πρώτη θέση όχι μόνο των μουσικών τσαρτ, αλλά και της λίστας με τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη.
 
Σήμερα, η σέξι λατίνα τραγουδίστρια, στην ηλικία των 41 ετών, βρίσκεται σε μια τεράστια παραλία του Μεξικό, όπου την βλέπουμε αγκαλιασμένη με τον ηθοποιό William Levy, τον οποίο αποκαλούν «Brad Pitt του Μεξικού», για τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ για το τραγούδι «I'm Into You».
 
Κλείσιμο
Στο βίντεο η Lopez φοράει ένα κοντό στενό φόρεμα από διαμάντια, με τον 30χρονο συμπρωταγωνιστή της να είναι γυμνός από την μέση και πάνω, πράγμα που ίσως κάνει τον σύζυγό της Marc Anthony να σκάσει από τη ζήλεια! Τα γυρίσματα έγιναν στην πανέμορφη παραλία Turtle Beach.

Πρόσφατα, το περιοδικό People ανακήρυξε την Lopez ως την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου για το 2011, παρά τις δηλώσεις της πως άρχισε να αποκτά άσπρα μαλλιά από όταν ήταν ακόμα 23 ετών. «Όλα οφείλονται στο άγχος και την πίεση» είπε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

Πηγή: daily mail





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης