«Της πήρε τα μυαλά ο γέρος chef» ακούστηκε να λέει ο Ηλίας την ώρα της δοκιμασίας για την Κατερίνα, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ρωτάει αν αναφέρεται στον Διονύση.
«Ο Πρώιος έχει κερδίσει την καρδιά της Κατερίνας, απορώ τι του βρήκε, 55 χρονών είναι, ελπίζω να της βγει σε καλό γιατί έχει κάνει πολλά στη ζωή του», ανέφερε στη συνέχεια ο Ηλίας στην κάμερα.
«Καλά κι εσύ τον γέρο βρήκες; Να ερωτευόσουν εμένα, εντάξει, ή τον Δημήτρη που έχει και κοιλιακούς», συνέχισε να λέει στην Κατερίνα η οποία μιλώντας στην κάμερα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της…
«Ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος, αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.
Καμία πλάκα, οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Πως είχε πει ο Αινστάιν, η βλακεία του κόσμου είναι ατελείωτη, έτσι και στο σπίτι, η βλακεία είναι ατελείωτη. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύω κάποιος κάτι τέτοιο».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή