Masterchef - Κατερίνα Λένη: Είναι όλοι πανηλίθιοι εδώ μέσα

Masterchef - Κατερίνα Λένη: Είναι όλοι πανηλίθιοι εδώ μέσα

«Είναι πεσμένοι στα μάτια μου, να το πω κι αυτό, αλλά με όλο αυτό που γίνεται από πίσω πέφτουν ακόμα πιο πολύ», είπε διαγωνιζόμενη του MasterChef

katerina-leni
Μπορεί ακόμα να είμαστε στην αρχή του MasterChef όμως τα μαχαίρια έχουν βγει και από ότι φαίνεται είναι πολύ καλά ακονισμένα... Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής οι παίκτες μαζεύτηκαν στο σαλόνι του σπιτιού και οι φαρμακερές ατάκες περίσσευαν.

Μεταξύ άλλων, ο Ηρακλής Αποστολίδης αναφέρθηκε στην χρυσή κάρτα που κέρδισε η Κατερίνα Λένη, με την οποία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. «Να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά; Μη ξεχνάτε ότι η Κατερίνα έχει την κάρτα, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει και με ποιον από τους τρεις μπορεί να μίλησε χθες το βράδυ», είπε.

Ωστόσο, τα όσα είπε μάλλον δεν άρεσαν στην Κατερίνα Λένη, καθώς σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε: «Γελάω, γελάω. Πρώτον για την ηλιθιότητα που υπάρχει μέσα σε αυτό το σπίτι, είναι πανηλίθιοι όλοι εδώ μέσα. Όχι όλοι, οι περισσότεροι. Και δεύτερον για το χαμηλό το επίπεδο, πολύ χαμηλό επίπεδο. Ακούστηκαν πολλά χθες το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς είναι πεσμένοι στα μάτια μου, να το πω κι αυτό, αλλά με όλο αυτό που γίνεται από πίσω πέφτουν ακόμα πιο πολύ».


Κατερίνα: " Γελάω! Πρώτον είναι όλοι παν ηλίθιοι εδώ μέσα και για το χαμηλό επίπεδο" | MasterChef 4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης