Μετά από τις παραδοσιακές διακοπές του στους Παξούς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες στην Καλιφόρνια.
Ο σεναριογράφος που μοιράζει πια την ζωή του ανάμεσα μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, επιστρέφει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για την περίοδο των Χριστουγέννων κι ενώ ήδη ετοιμάζει για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια στον κινηματογράφο.
Στον λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζει τις τελευταίες ημέρες φωτογραφίες όπου απολαμβάνει τον ήλιο της Καλιφόρνια και εκφράζει την δυσφορία του γιατί πρέπει για μία ακόμη φορά να πακετάρει αποσκευές και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς θα παραμείνει στην Ελλάδα για καιρό.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.