Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και εξέφρασε τον φόβο που νιώθει για αυτές.
Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, η ηθοποιός ανέφερε πως αποφεύγει τις μεγάλες παρεμβάσεις στην εικόνα της, καθώς φοβάται μήπως αλλοιωθεί η εμφάνισή της.
Αρχικά ωστόσο, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο. «Παντού λέω την ηλικία μου, ακόμα κι αν ανοίξεις την Wikipedia θα τη δεις. Είμαι 56 χρονών. Κάνω διατροφή και γυμνάζομαι, γιατί το σώμα μας είναι το όργανό μας και πρέπει να είναι εξασκημένο και έτοιμο για δράση», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και πώς μπορούν να επηρεάσουν την έκφραση στο πρόσωπο κάποιου.
«Εγώ αυτό που έχω ξεκινήσει από μικρή είναι μεσοθεραπεία, γιατί το δέρμα μου είναι πολύ λεπτό και βοηθά να κρατηθεί ο ιστός του δέρματος σε καλή κατάσταση. Δεν έχω κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπο μου, παρά μόνο ένα μικρό botox στα μάτια, στο "πόδι της χήνας". Από εκεί και πέρα, αποφεύγω να κάνω πράγματα που μπορεί να αλλοιώσουν, όπως στα χείλη, στα μάγουλα. Βλέπεις μια που ήξερες και λες "ποια είναι αυτή;". Δεν θέλω να γιορτάζω της Μεταμορφώσεως», είπε κλείνοντας.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.