Η παρουσιάστρια, αφού ολοκλήρωσε τα επαγγελματικά της καθήκοντα, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Ελένη Μενεγάκη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Άνδρο, αφού εκεί περνάει ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα της πρόσωπα.
Το Σάββατο 20 Ιουλίου, η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία από τις διακοπές της, χωρίς όμως να διευκρινίζει πού βρίσκεται και έγραψε: «Ευτυχία είναι να μοιράζεσαι στιγμές με τους αγαπημένους σου».
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco