Έλλη Κοκκίνου: Θέλω ένα ακόμη παιδί, αλλά όχι στα 45 μου!

Έλλη Κοκκίνου: Θέλω ένα ακόμη παιδί, αλλά όχι στα 45 μου!

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού κι ενός ακόμη γάμου μίλησε η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρία Σταματέρη...

Ολυμπιακός: Νταμπλούχος και στο Βόλεϊ
Έλλη Κοκκίνου: Θέλω ένα ακόμη παιδί, αλλά όχι στα 45 μου!
Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού κι ενός ακόμη γάμου μίλησε η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρία Σταματέρη και η οποία θα προβληθεί από την συχνότητα του “Star” την επόμενη Κυριακή στην εκπομπή «Επτά». Η 40χρονη τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την ηλικία της αλλά και για τη συμμετοχή της στο talent show του Alpha, “Greek Idol”.

H Έλλη δεν διστάζει να παραδεχθεί πως θα ήθελε ένα ακόμη παιδάκι: «Ένα δεύτερο παιδί το θέλω και το ήθελα από τότε που γέννησα τον Αλέξανδρο. Πιο πολύ με απασχολεί το παιδί, παρά ο γάμος», απαντά χαρακτηριστικά και συνεχίζει:  «Δεν φοβάμαι έναν δεύτερο γάμο. Γενικά θεωρώ τον γάμο πολύ ωραία εμπειρία. Απλά δεν ήμουν τόσο τυχερή να δουλέψει και να δέσει, αλλά δεν είναι κάτι που με καίει να με δω νύφη. Το είδα, το χάρηκα, το απήλαυσα, δεν είναι ένα απωθημένο, αλλά ένα παιδί θα το ήθελα… αν μπορέσω! Γιατί εντάξει δεν θέλω να κάνω ένα παιδί στα σαράντα πέντε μου», είπε η τραγουδίστρια.

Κλείσιμο
Όσο για την ηλικία των σαράντα; «Η ηλικία των σαράντα είναι πάρα πολύ δημιουργική για τις γυναίκες. Ξέρουν τι ζητάνε, σκέφτονται τελείως διαφορετικά και αν με συγκρίνω εμφανισιακά, νομίζω ότι τώρα είμαι πολύ καλύτερη από τα είκοσι μου» είπε η Έλλη, που δείχνει απόλυτα συμβιβασμένη με το χρόνο!




Όσο για τη συμμετοχή της στο “Greek Idol”; Για όλα "φταίει" ο Πέτρος Κωστόπουλος… «Έγινε πάρα πολύ ξαφνικά, πάρα πολύ απρόσμενα. Ήταν μια πρόταση, η οποία ήρθε από το πουθενά, στη κυριολεξία. Ούτε που μου περνούσε από το μυαλό κάτι τέτοιο, μια και είχα δηλώσει, σε παλιότερη συνέντευξή μου, ότι δεν μου αρέσει να κρίνω… Αλλά νομίζω ότι είμαι αντικειμενική στην κριτική μου… Ο Πέτρος Κωστόπουλος φταίει για όλα αυτά, γιατί ήταν μια δική του πρόταση και εκεί που του έλεγα εγώ τα αρνητικά, εκείνος μου τα τούμπαρε και όλα τα αρνητικά μού τα παρουσίαζε ως θετικά και με έπεισε».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης