Το 'καψε στη Βανδή η Κοκκίνου!

Το 'καψε στη Βανδή η Κοκκίνου!

Τα νυχτοπερπατήματα ξεκίνησε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία πήρε την παρέα της και το ‘καψε στην καλή της φίλη, Δέσποινα Βανδή...

Το 'καψε στη Βανδή η Κοκκίνου!
Τα νυχτοπερπατήματα ξεκίνησε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία πήρε την παρέα της και το ‘καψε στην καλή της φίλη, Δέσποινα Βανδή! Όπως φαίνεται η Έλλη περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, αφού ο έρωτας της έχει χτυπήσει την πόρτα.

«Τα έχω βρει με τον εαυτό μου πια. Σίγουρα μετά από έναν χωρισμό περνάς ένα μεταβατικό στάδιο που είναι λίγο περίεργο, αλλά ο χρόνος κύλισε υπέρ μου. Είναι όλα καλά», είπε στο «Mega Star» και την Κατερίνα Στικούδη η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θέλει να ερωτευτεί ξανά και να ξαναφτιάξει τη προσωπική ζωή της, είπε: «Ποιος άνθρωπος δε θέλει. Βέβαια».

Κλείσιμο
Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η τραγουδίστρια δεν απέφυγε τα πειράγματα της Δέσποινας, η οποία της έστελνε φιλιά από την πίστα, λέγοντας: «Πριν συνεχίσω θέλω να δώσω την αγάπη μου, να σας μιλήσω για μία φίλη, για μία συνάδελφο, για ένα καταπληκτικό κορίτσι. Θέλω ένα χειροκρότημα για την Έλλη Κοκκίνου» ...και στη συνέχεια της ευχήθηκε: «Καλή επιτυχία στο Greeck Idol» και… «καλή επιτυχία γενικότερα. Στη ζωή να στα φέρνει όλα ρόδινα.»

Φαίνεται πως κάτι ξέρει η Δέσποινα για τον φερόμενο ως σύντροφο της Έλλης, Γιώργο Μπόγρη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης