Η Κοκκίνου μίλησε επιτέλους για το Μπόγρη!

Η Κοκκίνου μίλησε επιτέλους για το Μπόγρη!

Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης… Γιώργος Μπόγρης και Έλλη Κοκκίνου… Είναι μαζί και πλέον και επίσημα! Η ίδια η Έλλη Κοκκίνου...

Η Κοκκίνου μίλησε επιτέλους για το Μπόγρη!
Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης… Γιώργος Μπόγρης και Έλλη Κοκκίνου… Είναι μαζί και πλέον και επίσημα! Η ίδια η Έλλη Κοκκίνου το παραδέχθηκε στην εκπομπή "Lifestyle", που μετά από αρκετές μέρες απουσίας βγήκε ξανά στον αέρα το Σάββατο που μας πέρασε.

"Είπα στο Γιώργο, ότι πρέπει να είναι ψύχραιμος" αποκάλυψε η Έλλη και συνέχισε: "Υπήρξαν φωτογραφίες, γιατί σταματήσαμε να κρυβόμαστε". Φαίνεται πως η τραγουδίστρια περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της και δεν το κρύβει πια!

Κλείσιμο



"Οι φωτογραφίες με την καινούργια μου σχέση κυκλοφόρησαν  γιατί εγώ έπαψα να κρύβομαι. Από τη στιγμή που σταμάτησα να φυλάγομαι και να κρύβομαι, είναι λογικό να μας τσακώσει ο φωτογραφικός φακός. Απ’ τη στιγμή που δεν κρύβομαι, δεν χρειάζεται ούτε να μιλάω γι’ αυτό, ούτε να το διαψεύδω, πράγμα που θα ήταν ηλίθιο από μέρους μου. Είναι σαν να σε ρωτάνε εσένα αν είσαι έγκυος, ενώ έχεις κοιλιά", ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια στη Δέσποινα Καμπούρη.

H Έλλη είναι πλέον αποφασισμένη να ζήσει τη νέα της ζωή, όπως εκείνη θέλει: «Η ζωή είναι μικρή και αν ζω με τα πρέπει των άλλων, δεν θα ζήσω τη δική μου ζωή αλλά των άλλων. Κάποιος τρίτος δεν μπορεί να μου καθορίσει τη δική μου ζωή και τη δική μου προσωπική ευτυχία».

Για το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη αρκέστηκε να πει: "Το διαζύγιο είναι πολύ μεγάλη σφαλιάρα. Υπάρχουν στιγμές εντάσεων, αλλά είμαι πολύ καλά. Ο χρόνος θα τα γιατρέψει όλα.…Έχω φωτογράφους και κάμερες έξω από το σπίτι μου.  Με είδαν κάποια στιγμή στο τμήμα, που πήγα για να βγάλω καινούργια ταυτότητα γιατί μου κλέψανε  το πορτοφόλι, και όχι για το διαζύγιό μου. Να βγω και να απολογηθώ γιατί πήγα".

Στη ζωή της το μεγαλύτερο ναρκωτικό είναι ο γιος της Αλέξανδρος… "Ο γιος μου είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο ναρκωτικό για μένα. Είναι το νούμερο ένα στη ζωή μου", είπε χαρακτηριστικά η Έλλη, ενώ το μόνο πράγμα που θέλει είναι "να είναι καλά το παιδί και η οικογένεια μου. Από κει και πέρα, όλα χαλάνε και φτιάχνονται από την αρχή".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης