Κοκκίνου - Μπόγρης: Πάσχα στη Ρώμη!

Κοκκίνου - Μπόγρης: Πάσχα στη Ρώμη!

Οι δυο τους είναι είναι ερωτευμένοι και δε βρίσκουν το λόγο να το κρύβουν πια! Η Έλλη Κοκκίνου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο...

Παράξενα παιχνίδια στην Ταϋλάνδη
Κοκκίνου - Μπόγρης: Πάσχα στη Ρώμη!
Οι δυο τους είναι είναι ερωτευμένοι και δε βρίσκουν το λόγο να το κρύβουν πια! Η Έλλη Κοκκίνου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 22χρονου Γιώργου Μπόγρη… ακόμη κι αν κάποια χρόνια πριν δεν φανταζόταν τον εαυτό της με μικρότερο άντρα, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει.

Το ζευγάρι που θέλει να περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, με αφορμή τις πασχαλινές διακοπές βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι τη Ρώμη. Εκεί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, οι δυο τους απόλαυσαν την ιταλική πρωτεύουσα.

Κλείσιμο


Ο φωτογραφικός φακός, όμως, του «ΟΚ» τους «τσάκωσε» το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα κατά τη διάρκεια γεύματος τους στο διάσημο εστιατόριο: «Dolce Vita», στην πιάτσα Ναβόνε. «Το απόγευμα της Κυριακής η Πιάτσα Ναβόνε ήταν γεμάτη από τουρίστες, αλλά ο Γιώργος Μπόγρης ξεχώριζε λόγω ύψους. Έτσι κι αλλιώς οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και δεν παρατηρούσαν καν όσους τους αναγνώριζαν», περιγράφει Έλληνας τουρίστας που συνάντησε το ζευγάρι από κοντά. «Οι δύο τους, έφτασαν στο εστιατόριο αγκαλιασμένοι και ο σερβιτόρος τους υπέδειξε αμέσως το τραπέζι τους».



Τη Δευτέρα του Πάσχα, πάντως, το ερωτευμένο ζεύγος επέστρεψε στην Αθήνα, μιας και η Έλλη έπρεπε να εμφανισθεί στην κριτική επιτροπή του “Greek Idol”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης