Η Κοκκίνου παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη!

Η Κοκκίνου παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη!

Στις τελευταίες της συνεντεύξεις η Έλλη Κοκκίνου δήλωνε πως είναι έτοιμη για έναν καινούργιο έρωτα και γιατί όχι… και για ένα...

Η Κοκκίνου παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη!
Στις τελευταίες της συνεντεύξεις η Έλλη Κοκκίνου δήλωνε πως είναι έτοιμη για έναν καινούργιο έρωτα και γιατί όχι… και για ένα ακόμη παιδί! Φαίνεται λοιπόν πως ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα και μια εβδομάδα μετά τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τη σχέση της με τον 22χρονο μπασκετμπολίστα, Γιώργο Μπόγρη, η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχεται πως είναι ερωτευμένη!

Η Έλλη, με αφορμή την ημέρα του «Αγίου Βαλεντίνου», μιλά για τον έρωτα στην εκπομπή «Mega Star» που θα προβληθεί το Σάββατο και παραδέχεται πως ναι (!) είναι ερωτευμένη. Ελπίζουμε να μην αναρωτιέστε ποιος είναι ο τυχερός… Το έχουμε πει αυτό! Γιώργος Μπόγρης, 22 ετών, μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό «People», τα αστειάκια και τα πειράγματα των συμπαικτών του Γιώργου Μπόγρη προς τον ίδιο, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Κοκκίνου δεν έχουν τελειωμό, ενώ το κινητό του χτυπάει ασταμάτητα καθώς μία του συνέντευξη... "κοστίζει" πολλά!

Κλείσιμο
Όσο για τον ίδιο... σύμφωνα με φιλικό του πρόσωπο που μίλησε στο περιοδικό, σκέφτεται ακόμα και να αλλάξει τηλέφωνο, ενώ τα αστεία των συμπαικτών του τον αφήνουν παγερά αδιάφορο! Ζει τον έρωτά του το παιδί!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης