Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο

Για την αισθητική της Eurovision που υπάρχει glitter και το glamour, δεν ήταν λάθος, σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β' Ημιτελικό της Eurovision

kondilatos-paparizou
Ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε δηλώσεις σχετικά με τη Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, την Έλενα Παπαρίζου και το Nemo.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στην κάμερα του «I Love Σου Κου» το Σάββατο 18 Μαΐου.

Αρχικά, δεν μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον μουσικό διαγωνισμό: «Είναι διαγωνισμός βλακείας. Αυτό συμβαίνει στη σημερινή εποχή. Ποιος θα είναι πιο βλάκας και θα κάνει τη μεγαλύτερη σαχλαμάρα, ποιος θα γίνει viral για το οποιονδήποτε λόγο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ckys80wnz5)
Κλείσιμο

Για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, σχολίασε: «Τη Μαρίνα Σάττι την εκτιμώ, όμως, αυτή η στιγμή της με απογοητεύει σε όλα της. Το εμφανισιακό είναι το λιγότερο. Δεν μπορώ να σχολιάσω την εμφάνιση ενός ανθρώπου όταν αυτό που κάνει με θίγει σαν Έλληνα. Να πω κάτι για τη Μαρίνα Σάττι και το επιτελείο της: Όταν βγαίνουμε έξω και προβάλλουμε την εικόνα μας, έχουμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους. Ούτε χασμουριόμαστε στους δημοσιογράφους ούτε δείχνουμε τα οπίσθιά μας στο Instagram για να δείξουμε πόσο πολύ δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Όταν εκπροσωπείς μία χώρα, σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Η εμφάνισή της δεν μου άρεσε καθόλου και το ρούχο είναι σαν σακούλα σκουπιδιών. Το βίντεο-κλιπ είναι για τα σκουπίδια και οτιδήποτε προσβάλει τους Έλληνες».

Σχετικά με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο γιατί καθρεφτίζουν το φως από παντού. Για την αισθητική της Eurovision που υπάρχει glitter και το glamour, δεν ήταν λάθος».

Τέλος, για το Nemo που νίκησε τη Eurovision, σημείωσε: «Έχω κουραστεί με το gender fluidity. Με τα pride, τα ουρλιαχτά και ποιος θα διεκδικήσει ποιοι δικαίωμα και ποιος έκανε bullying σε ποιον. Πραγματικά είναι ένας πονοκέφαλος αυτός με τον προσδιορισμό. Άσχετα με τον διαγωνισμό, κατάλαβα τη σημειολογία του ανθρώπου που το έντυσε, το ντύσιμο ήταν σωστό. Είναι καλαίσθητο, μοντέρνο κι ωραίο. Ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που λέει ότι δεν προσδιορίζω το φύλο μου. Μοιάζει σαν ανδρόγυνη μπαλαρίνα και έχει μέσα στοιχεία και ανδρικά και γυναικεία μέσα από την απαλότητα του υφάσματος».

Αποθεώθηκε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision 

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε ξανά στη σκηνή της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας, λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών και κατάφερε για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάσει το κοινό.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «My Number One», που της χάρισε τη νίκη, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2005.

Πριν ανέβει στη σκηνή, οι παρουσιάστριες του ημιτελικού ξεκίνησαν να τραγουδούν το κομμάτι μαζί με το κοινό, το οποίο και ξεσηκώθηκε, όταν κατάλαβε ότι η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:


Για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε ένα λαμπερό σύνολο του Βρεττού Βρεττάκου, που φέρει πάνω του 1.000.000 κρύσταλλα.

Μέσα από το συγκεκριμένο act ολοκληρώθηκε ο β' ημιτελικός, όπου κι εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι, με το τραγούδι «Ζάρι». 

Εκτός από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο act συμμετείχε και η Σουηδή Σαρλότε Περέλι, η οποία κέρδισε τη Eurovision το 1999, αλλά και η Τουρκάλα Σερτάμπ που κέρδισε το 2003.


Ειδήσεις σήμερα:

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά - Δείτε βίντεο

Οι νέες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά μετά το λεκτικό περιστατικό με τους τρεις μοναχούς


Λόπεζ - Αφλεκ: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη, ψάχνει ο καθένας για δικό του σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης