Η Κοκκίνου και ο 22χρονος μπασκετμπολίστας!

Η Κοκκίνου και ο 22χρονος μπασκετμπολίστας!

Ένα φρέσκο "ειδύλλιο" φαίνεται πως έχει αναστατώσει την ελληνική showbiz… Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και τον 22χρονο...

Η Κοκκίνου και ο 22χρονος μπασκετμπολίστας!
Ένα φρέσκο "ειδύλλιο" φαίνεται πως έχει αναστατώσει την ελληνική showbiz… Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και τον 22χρονο σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργο Μπόγρη. Οι φήμες που μιλούν για έναν έντονο έρωτα ο οποίος ξεκίνησε τρεις μήνες πριν, έρχονται να επιβεβαιωθούν και με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «People» που κάνει λόγο για ένα νέο love story μεταξύ της τραγουδίστριας και του νεαρού μπασκετμπολίστα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν στις 11 Μαρτίου του 2010, στο πλαίσιο της έναρξης του All Star Game που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. «Πριν από τον αγώνα των Ελλήνων, ο πανύψηλος σέντερ σηκώθηκε και χόρεψε την ώρα που τραγουδούσε η Έλλη», περιγράφει άνθρωπος που βρισκόταν εκεί και συμπληρώνει: «Ο αθλητής σηκώθηκε όρθιος άνοιξε διάλογο μαζί της, της έστελνε φιλιά και έκλεψε την παράσταση πριν από το ματς Ελλήνων-Ξένων, λίγο πριν βάλει στόχο να την κατακτήσει».  
 
Όσο για το τι λέει η ίδια η Έλλη «Δεν έχω μπει στην διαδικασία να σχολιάσω οτιδήποτε με αφορά σε προσωπικό επίπεδο. Όπως δεν είχα μιλήσει για τον χωρισμό μου, έτσι δεν θα μιλήσω και τώρα. Δεν θα μπω στην διαδικασία ούτε να το επιβεβαιώσω, ούτε να το διαψεύσω».
Κλείσιμο

Αυτός είναι ο Γιώργος Μπόγρης με τον οποίο φημολογείται ότι η Έλλη Κοκκίνου διατηρεί δεσμό



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης