Νέα κόντρα Κοκκίνου - Βασιλειάδη για την επιμέλεια του παιδιού!

Νέα κόντρα Κοκκίνου - Βασιλειάδη για την επιμέλεια του παιδιού!

Mπορεί η Έλλη Κοκκίνου να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού Γιώργου Μπόγρη, παρόλα αυτά η γνωστή τραγουδίστρια...

Νέα κόντρα Κοκκίνου - Βασιλειάδη για την επιμέλεια του παιδιού!
Mπορεί η Έλλη Κοκκίνου να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού Γιώργου Μπόγρη, παρόλα αυτά η γνωστή τραγουδίστρια δε λέει να ηρεμήσει αφού αυτή τη φορά πρέπει να αντιμετωπίσει τον πρώην της σύζυγο, Παναγιώτη Βασιλειάδη, ο οποίος δεν εγκαταλείπει την ιδέα να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού τους.

Για πρώτη φορά, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε δικαστικά για το μικρό Αλέξανδρο πριν από περίπου ένα χρόνο στις 21 Μαΐου 2010, με το δικαστήριο να δίνει την επιμέλεια στην τραγουδίστρια και να ορίζει πότε ο επιχειρηματίας θα βλέπει το γιο τους. Η επόμενη συνάντησή τους στο δικαστήριο έγινε τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου.

Κλείσιμο
Η επιμέλεια του μικρού τους Αλέξανδρου, όμως, δεν είναι το μόνο πράγμα που φέρνει αντιμέτωπους την Έλλη και τον Παναγιώτη. “Δεν πρόκειται να εκδοθεί σύντομα το διαζύγιο, αφού δεν είναι συναινετικό. Και οι δυο τους ξέρουν ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να κρατήσει μέχρι και τρία χρόνια, αφού ανάμεσα στον Παναγιώτη και στην Έλλη υπάρχουν και οικονομικές εκκρεμότητες, αυτό που λέμε μοίρασμα περιουσιακών στοιχείων”, λέει στο περιοδικό «People» πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

Παρά την κόντρα, η Έλλη και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης είναι πάνω απ’ όλα γονείς και φροντίζουν να μην επιβαρύνουν τη ψυχολογία του γιου τους. «Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ έξυπνο αγοράκι που αντιλαμβάνεται τα πάντα. Γι’ αυτό και οι γονείς του προσπαθούν να του δίνουν το συναίσθημα της ασφάλειας και της ισορροπίας», αναφέρει η ίδια πηγή στο περιοδικό.

Όπως και να ‘χει, οι δυο τους θα συναντηθούν πολλές φορές ακόμη στα δικαστήρια προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Η επόμενη συνάντησή τους στα δικαστήρια θα γίνει τον Οκτώβριο του 2011.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης