Ιδιαίτερα απαιτητικό είναι το αποψινό concept της φωτογράφισης του GNTM, καθώς τα δέκα επίδοξα μοντέλα καλούνται να φωτογραφηθούν ανά ζευγάρια πάνω σε ξυλοπόδαρα και να σχηματίζουν με τα κορμιά τους κάποια γράμματα της αλφαβήτα. Η Παρασκευή ήταν η παίκτρια που είχε το advantage και επέλεξε να έχει ζευγάρι τη Λία και να σχηματίσουν το γράμμα Π.
Το επόμενο ζευγάρι που δημιούργησε ήταν η Μαριαγάπη με τον Εμμάνουελ και τους έδωσε το Υ. Ακολούθησε η Ξένια και ο Έντουαρντ που θα κάνουν το γράμμα Η και ο Ηρακλής και ο Ανδρέας που θα σχηματίσουν το Χ.
Τελευταίο ζευγάρι ήταν ο Αμιλιάνος με τον Δήμο που κλήθηκαν να φτιάξουν το γράμμα Α. Το disadvantage ήταν ένα ζευγάρι να έχει μόλις ένα λεπτό προετοιμασίας αντί για δύο που θα έχουν όλοι οι άλλοι και η Παρασκευή το έδωσε στον Εμμάνουελ και στη Μαριαγάπη.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco