Τραγούδι των Onirama εδώ και δύο χρόνια έντυνε μουσικά το σήμα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Φέτος αυτό άλλαξε προκαλώντας αίσθηση. Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε για πρώτη φορά, την δική του απάντηση για το θέμα.
«Αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν αφορά εμένα ως καλλιτέχνη. Αλλά είναι και ένα κομμάτι που έχει ένα πλαίσιο το οποίο πρέπει να τηρείται. Οπότε, όταν για κάποιο λόγο αυτό δεν τηρείται, υπάρχουν οι διαδικασίες και οι άνθρωποι που οφείλουν να το οριοθετήσουν και να επανέλθει στην τάξη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε: «Δεν έχει να κάνει με την Σίσσυ αυτότο πράγμα. Έχει να κάνει με άλλες διαδικασίες, όπως είπα, που αφορούν τον συγχρονισμό του τραγουδιού».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.