Βίκυ Κουλιανού: Γιατί είπα «όχι» στο GNTM

Βίκυ Κουλιανού: Γιατί είπα «όχι» στο GNTM

Τι απάντησε για τις απανωτές αποχωρήσεις από το «Κλουβί με τις Τρελές»

Vicky_Koulianou
Για την πρόταση που της έγινε να συμμετέχει ως γκεστ στο GNTM αλλά και τις απανωτές αποχωρήσεις από το «Κλουβί με τις τρελές» μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή η Βίκυ Κουλιανού.

Μάλιστα όπως είπε την πρόταση την απέρριψε καθώς της έγινε πολύ ξαφνικά και τελευταία στιγμή, με την ίδια να την απορρίπτει και να επιλέγει να πάει διακοπές.

«Έχει συζητηθεί πολύ η παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”. Κάποια πράγματα μάλλον είναι καρμικά, αυτή είναι η δική μου εξήγηση, αυτή την εξήγηση δίνω εγώ στα πράγματα. Ο ντόρος δεν είναι ποτέ κακός, δηλαδή όταν μια δουλειά ακούγεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν πιστεύω ότι αυτή η δουλειά έχει ακουστεί άσχημα…

Σε όλες τις δουλειές συμβαίνει να υπάρχουν αποχωρήσεις, κάποιες δυσαρέσκειες, κάτι που να μην αρέσει. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη βάση, την ποιότητα και την ουσία της δουλειάς. Δεν θέλω να σχολιάσω την αποχώρηση του Θάνου Καληώρα, ποτέ δεν σχολιάζω γιατί, που, πώς…

Είχα πρόταση πέρυσι για το GNTM για μια γκεστ εμφάνιση, η οποία θα ήταν σε ένα επεισόδιο και θα ήταν σαν διδασκαλία για τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Δυστυχώς πέρυσι δεν κατάφερα να το κάνω γιατί η πρόταση μου έγινε λίγο αιφνίδια και τελευταία στιγμή. Είχα κανονίσει να πάω διακοπές και επέλεξα να πάω διακοπές», είπε η Βίκυ Κουλιανού.

Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει γιατί απέρριψε πρόταση του GNTM


Ειδήσεις σήμερα:

Η βιομηχανία του Χόλιγουντ έρχεται στην Ελλάδα με το cash rebate

Κρούσματα κορωνοϊού: «Χαμηλές πτήσεις» στους τουρίστες - Παραμένει η «πυρκαγιά» στην Ξάνθη 

Η «μαστροπός» του Επστάιν κρυβόταν μέσα στη χλιδή - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης