Βίκυ Κουλιανού για GNTM: «Δεν ξέρω την Ελεάνα Παπαγεωργίου»

Βίκυ Κουλιανού για GNTM: «Δεν ξέρω την Ελεάνα Παπαγεωργίου»

Τι είπε η Βίκυ Κουλιανού για το GNTM - Η άγνωστη πρόταση που της είχε γίνει για το ριάλιτι

koulianou
Στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά μίλησε η Βίκυ Κουλιανού, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε και το GNTM.

Το πρώην μοντέλο υποστήριξε ότι ένα μοντέλο οφείλει να είναι έτοιμο για όλα και να κάνει ό,τι θέλει ο πελάτης, ωστόσο στο πρακτορείο που ανήκει μπορεί να πει να εξαιρείται από δουλείες που μπορεί να περιέχουν κάτι που φοβάται, όπως πχ. το ύψος. Η Βίκυ Κουλιανού είπε πως το GNTM είναι ριάλιτι και προφανώς θέλει να κάνει και νούμερα.

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι της είχε γίνει πρόταση το καλοκαίρι να συμμετέχει στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού σαν guest συνεργάτης, ώστε να κάνει κάποια μαθήματα στα κορίτσια.

Σχολιάζοντας εκτενέστερα το ριάλιτι, η Βίκυ Κουλιανού δήλωσε πως δεν γνωρίζει την Ελεάνα Παπαγεωργίου εννοώντας προφανώς την... Ηλιάνα. 

«Όταν υπάρχει η Βίκυ Καγιά σαν κριτής, για μένα το GNTM έχει έναν σωστό κριτή. Δεν την ξέρω την Ελεάνα, είναι από τη νέα γενιά, είναι ένα όμορφο δροσερό κορίτσι, δεν γνωρίζω τι έχει κάνει στον χώρο της μόδας. Δεν μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω την Ελεάνα όπως γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά. Εκτιμώ βαθύτατα την Έλενα Χριστοπούλου, θεωρώ ότι μέσα στο παιχνίδι αυτή η γυναίκα είναι το κλειδί. Και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, δεν το συζητώ», είπε η Βίκυ Κουλιανού.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Βίκυ Κουλιανού: "Δεν την ξέρω την ΕΛΕάνα Παπαγεωργίου"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης