Κορωνοϊός - Μυτιλήνη: «Ήταν οπαδός του εμβολίου - Έκανε συντηρητική ζωή» λέει ο σύζυγος της 63χρονης

Κορωνοϊός - Μυτιλήνη: «Ήταν οπαδός του εμβολίου - Έκανε συντηρητική ζωή» λέει ο σύζυγος της 63χρονης

Η 63χρονη γυναίκα νοσηλεύοταν σε ΜΕΘ από την 1η Απριλίου, ενώ προηγουμένως είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca

meth_william_main-52
Έναν μήνα και 25 ημέρες πάλεψε μέσα στην εντατική η 63χρονη γυναίκα από τη Μυτιλήνη που έπαθε έμφραγμα και ανακοπή, λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

«Ένα μήνα και 25 ημέρες έκατσε εκεί μέσα στην εντατική. Όταν πήγαμε στην εντατική πήγαμε με έμφραγμα και ανακοπή. Και μετά επειδή έκατσε ένα μήνα, έπαθε πάλι ανακοπή και λοίμωξη μέσα στην εντατική», είπε ο σύζυγος της 63χρονης στο Mega.

«Η γυναίκα μου ήταν κι οπαδός του εμβολίου πήγε και το έκανε. Στην αρχή έπαθε κάποιους ιλίγγους, μετά πονούσε το πόδι της και μετά είχε φοβερούς πονοκεφάλους» συνέχισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbmdvxev8um9-se)


Τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν ώσπου το μεσημέρι της 1ης Απριλίου, η 63χρονη γυναίκα διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

«Μιλούσαμε με πάρα πολλούς φίλους από την Αθήνα όλη την ημέρα και ξαφνικά το μεσημέρι, στις 3 περίπου, μου λέει «δεν αναπνέω, λίγο νερό». Πήραμε το ασθενοφόρο, έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο».

Από την 1η Απριλίου, η 63χρονη γυναίκα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή με τους γιατρούς στη μονάδα εντατικής θεραπείας να προσπαθούν να την επαναφέρουν.

«Παλιά είχαμε κάνει ένα χειρουργείο στον πνεύμονα γιατί είχε έναν καλοήθη όγκο και τον βγάλαμε. Πέρασε πάρα πολλά χρόνια και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Η γυναίκα μου έκανε μια συντηρητική ζωή, δεν έκανε σκληρή ζωή. Εμείς τη γυναίκα μου την αγαπούσαμε, την είχαμε καμάρι κι αυτή τη στιγμή την έχουμε χάσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε φωτογραφία: To «μποτιλιάρισμα» στο FIR της Λευκορωσίας μετά το αεροπορικό εμπάργκο

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Πολωνίας

Πολιτισμός: Τι προτείνουν οι αρμόδιοι υπουργοί της Ευρώπης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ