Κορωνοϊός: Σπάνε συνεχώς αρνητικά ρεκόρ σε νεκρούς Ρωσία, Πολωνία και Ουκρανία

Κορωνοϊός: Σπάνε συνεχώς αρνητικά ρεκόρ σε νεκρούς Ρωσία, Πολωνία και Ουκρανία

Δραματική η κατάσταση στις τρεις χώρες, μεγάλος ο αριθμός των μολύνσεων - Νέοι περιορισμοί στην Πολωνία

poland_coronavirus
Η Ρωσία κατέγραψε ημερήσιο ρεκόρ θανάτων που συνδέονται με τον νέο κορωνοϊό, 456, με αποτέλεσμα ο επίσημος συνολικός αριθμός των θανάτων να ανέλθει σε 34.387.

Οι αρχές ανέφεραν επίσης ότι καταγράφηκαν 20.985 νέες μολύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες, περιλαμβανομένων 4.174 στην πρωτεύουσα Μόσχα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους στο 1.991.998.

Η Πολωνία κατέγραψε τις τελευταίες 24 ώρες 603 νέους θανάτους που συνδέονται με τον κορωνοϊό, αριθμό ρεκόρ επίσης, ανέφερε το υπουργείο Υγείας. Η χώρα κατέγραψε επίσης 19.883 νέα περιστατικά μόλυνσης, λιγότερα από το ημερήσιο ρεκόρ των 27.875 που είχε καταγραφεί στις 7 Νοεμβρίου.

Η κυβέρνηση της χώρας επέβαλε αυτόν τον μήνα νέους περιορισμούς για να κάμψει τη μετάδοση της Covid-19 εφαρμόζοντας την τηλεδιδασκαλία σε όλα τα σχολεία, κλείνοντας τα εστιατόρια και τα περισσότερα καταστήματα στα εμπορικά κέντρα και απαγορεύοντας τις συναθροίσεις άνω των πέντε ατόμων.

Η Ουκρανία κατέγραψε τις προηγούμενες 24 ώρες 256 νέους θανάτους που συνδέονται με την COVID-19, αριθμό ρεκόρ, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την ασθένεια που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός να φθάνει τους 10.112, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας.

Ο Μαξίμ Στεπάνοφ δήλωσε επίσης πως έχουν αναφερθεί 12.496 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μόλυνσης ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους στις 570.153.

Ειδήσεις σήμερα

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξηγεί για πρώτη φορά γιατί χάρισε από 1 εκατ. δολάρια σε 14 φίλους του και πώς το έκανε!

Πολιτικός στη Σρι Λάνκα δάγκωσε ωμό ψάρι on camera για να δείξει ότι είναι ασφαλές - Δείτε βίντεο

Κως: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου για διακίνηση παράνομων μεταναστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ