Τα λεωφορεία από την Τρίπολη και την Κόρινθο αφίχθησαν στις 17.30 περίπου με γεμάτους ασφυκτικά τους αποθηκευτικούς χώρους.
Μόλις οι οδηγοί έσβησαν τις μηχανές και κατέβηκαν από τα οχήματα τους, ο συγκεντρωμένος κόσμος έτρεξε να εξυπηρετηθεί με αποτέλεσμα να προκληθεί συνωστισμός.
Ως εκ τούτου, το αρνί που σκόπευαν να απολαύσουν στον τόπο καταγωγής, έρχεται συσκευασμένο σε δέμα με το λεωφορείο. Στους σταθμούς, κόσμος περιμένει να παραλάβει το δέμα του, αγνοώντας τους στοιχειώδεις κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο κόσμος περιμένει το λεωφορείο μην τηρώντας τις αποστάσεις που πρέπει.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.