Λέσβος: Συνεχίζονται οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ μεταναστών

Λέσβος: Συνεχίζονται οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ μεταναστών

19χρονος τραυματίστηκε από 21χρονο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

peripoliko
Ούτε μέρα δεν περνάει χωρίς αιματηρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών που φιλοξενούνται στη Λέσβο. Αυτή τη φορά, συνεπλάκησαν για άγνωστη αιτία στη Μυτιλήνη δυο νεαροί αλλοδαποί ηλικίας 21 και 19 χρόνων και ο πρώτος απείλησε τον δεύτερο και στη συνέχεια τον τραυμάτισε με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 19χρονος αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 21χρονο δράστη και να του περάσουν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στην Εισαγγελία του νησιού κατηγορούμενος για απειλή, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Επεισόδια σε βάρος αστυνομικών στη Σάμο

Επεισόδιο σε βάρος αστυνομικών του τοπικού τμήματος προκάλεσε και ένας 20χρονος μετανάστης μέσα στον χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο, καθώς αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τους κατά τη διάρκεια ελέγχου και απώθησε βίαια έναν από αυτούς. Ο 20χρονος ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε ένας σουγιάς, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου και να του ασκηθεί δίωξη για βία κατά υπαλλήλων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε επίσης: 

Μεταναστευτικό - Λέσβος: Επίθεση σε βάρος τους κατήγγειλαν «δημοσιογράφοι πατριωτικού περιοδικού»

Μεταναστευτικό - Λέσβος: Επεισόδια μεταξύ μεταναστών και ΜΑΤ στη Μόρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης