Επεισόδιο με τη Γιάννα Παπαδάκου και δικαστικό επιμελητή

Επεισόδιο με τη Γιάννα Παπαδάκου και δικαστικό επιμελητή

Ο δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι της για εφαρμογή δικαστικής απόφασης κατάσχεσης, όμως η ίδια αντέδρασε, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία

gianna-papadakou-ena
Επεισόδιο με τη δημοσιογράφο του δικαστικού ρεπορτάζ Γιάννα Παπαδάκου έγινε σήμερα το πρωί στα Μελίσσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της υπόθεσης Novartis ενεπλάκη σε θερμό επεισόδιο με δικαστικό επιμελητή με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ για να πέσουν οι τόνοι.

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί και ενώ βρισκόταν στην οικία της, δικαστικός επιμελητής πήγε για να προωρήσει σε κατάσχεση κινητών αντικειμένων από το σπίτι, σε εφαρμογή τελεσίδικης δικαστικής απόφασης  όμως η ίδια αντέδρασε, τα αίματα άναψαν και προκλήθηκε επεισόδιο. Ο επιμελητής ενημέρωσε την Αστυνομία και περιπολικό του Α.Τ Μελισσίων μετέβη στο σημείο με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Η κατάσχεση που έχει διαταχθεί είναι το αποτέλεσμα δικαστικής αντιπαράθεσης κατά την οποία ο μηνυτής της δημοσιογράφου που διεκδικούσε αποζημίωση για δημοσίευμά της κέρδισε τη δίκη και του επιδικάστηκε αποζημίωση 130.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την πλευρά του μηνυτή, η κυριά Παπαδάκου για να αποφύγει την κατάσχεση είχε πουλήσει το 50% του σπιτιού που κατοικεί στα Μελίσσια σε κυπριακή εταιρεία. Αυτό η πλευρά του μηνυτή, η κίνηση αυτή θεωρείται «καταδολίευση» και έχει ήδη κινηθεί δικαστικά κατά του δικηγορικού γραφείου που μεσολάβησε και της κυπριακής εταιρείας.

Παράλληλα ο μηνυτής έστειλε στο σπίτι της δημοσιογράφου δικαστικούς κλητήρες για να κατασχέσουν ό,τι εκ του νόμου επιτρέπεται (πλην ειδών πρώτης ανάγκης).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης