Κρυψώνες με όπλο και ναρκωτικά βρέθηκαν στο Ι.Χ. ζευγαριού

Κρυψώνες με όπλο και ναρκωτικά βρέθηκαν στο Ι.Χ. ζευγαριού

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση

Hgoumenitsa-oplo-xasiselaio
Κάθε γωνιά στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι νεαρών αλλοδαπών που έπεσαν σε μπλόκο ελέγχων των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα, το βράδυ της τετάρτης, είχε μετατραπεί σε... κρυψώνα για ναρκωτικά ή παράνομο οπλισμό!

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,6 γραμμαρίων κρυμμένη στα πίσω καθίσματα, ένα αεροβόλο πιστόλι στην θήκη της πόρτας του οδηγού και 1.155 μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου στο ντουλαπάκι του συνοδηγού! Μετά από αυτά, ο 21χρονος οδηγός και η 19χρονη σύντροφός του συνελήφθησαν.

Επιπρόσθετα, στο σπίτι του 21χρονου στο οποίο μένει και η 19χρονη, βρέθηκαν δύο μπουκαλάκια με χασισέλαιο συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων και δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης