Έγκλημα στην Καλλιθέα: Στο στενό περιβάλλον της 29χρονης εστιάζει η αστυνομία

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Στο στενό περιβάλλον της 29χρονης εστιάζει η αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες ανακρίνεται ο πρώην σύζυγος της άτυχης κοπέλας

29xronh_arthoss
Θέμα χρόνου η σύλληψη του δολοφόνου της 29χρονης Γεωργιανής που βρέθηκε στραγγαλισμένη στην Καλλιθέα, ενώ στο στενό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας εστιάζουν τις έρευνες οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα ανακρίνεται ο πρώην σύζυγος της άτυχης κοπέλας, ο οποίος είναι επίσης Γεωργιανός, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλουν στο protothema.gr κακοποίηση της ίδιας και των δυο ανήλικων παιδιών της.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην σύζυγος της 29χρονης, οδηγήθηκε και εχθές στο ανθρωποκτονιών για να δώσει κατάθεσει, ενώ από της Αρχές κρίθηκε αναγκαίο να παραστεί και σήμερα προκειμένου να ανακριθεί. 

Η δίδυμη αδερφή της 29χρονης όπως η ίδια υποστηρίζει θέλει πολύ να μεγαλώσει τα παιδιά της αδικοχαμένης αδερφή της.

Tη στραγγάλισε με τη ζώνη της

Στον χρόνο αλλά και στον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της η 29χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα φέρνει στο φως το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το άψυχο κορμί της άτυχης μητέρας δυο παιδιών. Σύμφωνα με αυτό η 29χρονη στραγγαλίστηκε με μια λευκή ζώνη η οποία και βρέθηκε δίπλα της , ενώ το έγκλημα φαίνεται πως διαπράχθηκε δύο ημέρες προτού η 29χρονη βρεθεί νεκρή από τη θεία της.

«Ήταν στραγγαλισμός , ασφυκτικός θάνατος με βρόγχο. Πρέπει να τη στραγγάλισε με σχοινί ή με ζώνη κι εμείς βρήκαμε στο σημείο μια λευκή γυναικεία ζώνη που ταίριαζε πολύ με την εγκληματική πράξη και η άτυχη κοπέλα δεν είχε κακώσεις στο υπόλοιπο σώμα» είπε ο ιατροδικαστής στο protothema.gr.

Κλείσιμο
Οι αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την άτυχη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών.

Το χρονικό

Η 29χρονη από την Γεωργία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τρίτης. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα της 29χρονης οδηγεί στο συμπέρασμα πως η γυναίκα άνοιξε στο δολοφόνο της ή τον γνώριζε.

Η γυναίκα που ήταν μητέρα δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, πολύ συχνά είχε καβγάδες με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες την περασμένη Παρασκευή έγινε καβγάς στο διαμέρισμα από τον οποίο «αναστατώθηκε» όλη η γειτονιά. Εκείνη την ημέρα τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι αλλά σε στενό συγγενικό τους πρόσωπο.

Την άτυχη γυναίκα αναζητούσαν οι συγγενείς της, με μια θεία της να μπαίνει στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτήριου 24 με τη βοήθεια κλειδαρά, χθες το βράδυ και να βρίσκεται μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης