Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του
Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια Δημαρά – Ο γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος έπεσε από τον 3ο όροφο μεζονέτας
Τα συλλυπητήριά του στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του ιδίου και του κόμματός του στο πένθος τους.
«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους», ήταν το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη στο twitter.
Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους.
Η οικογένεια του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας βυθίστηκε το πένθος, όταν τα ξημερώματα, ο 38χρονος γιος του, έπεσε από τον 30 όροφο μεζονέτας που διέμενε στην Πεντέλη μαζί με τους γονείς του.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.