Εφιαλτικές στιγμές βιώνουν οι οδηγοί στις Εθνικές Οδούς. Η έξοδος των Χριστουγέννων ξεκίνησε υπό τη σκιά των αγροτικών μπλόκων ενώ ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στο Σχηματάρι.
Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί σε κεντρικούς οδικούς άξονες είναι η μαρτυρία επαγγελματία οδηγού. Ο κ. Βασιλείου ξεκίνησε από τη Βαρυμπόμπη στις 14:14 και και βγήκε στην έξοδο της Ριτσώνας στη Θήβα μετά τις 18:00. Για μία διαδρομή περίπου 50 λεπτών έκανε σχεδόν τέσσερις ώρες.
Μετά την έξοδο, «σταμάτησα και στην άκρη του δρόμου για να ποτίσω τα αλογάκια που θέλουν τη φροντίδα τους», είπε ο κ. Βασιλείου και σχολίασε «είναι πολύ δυσάρεστη η κατάσταση, θέλει υπομονή».
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.