Νεκρός στην Πεντέλη ο γιος του υφυπουργού Δημαρά

Νεκρός στην Πεντέλη ο γιος του υφυπουργού Δημαρά

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής - Συλλυπητήρια Παυλόπουλου, Τσίπρα, Βούτση, Μητσοτάκη και Θεοδωράκη στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ekav-nixta-2
Νεκρός είναι ο 38χρονος γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Δημαρά, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής. Το φρικτό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Πεντέλης. 

Κατά πληροφορίες, ο γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας έπεσε από τον 3ο όροφο μεζονέτας στην Πεντέλη όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του. 

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια γα την απώλεια του γιου του.

Τσίπρας: Είμαστε δίπλα τους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές

«Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη. Από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συλλυπητήρια Βούτση

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε: «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

Συλληπητήρια Θεοδωράκη

Τα συλλυπητήριά του στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταυρος Θεοδωράκης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter o Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε:

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο».

Δείτε την ανάρτηση
Ο Πάνος Καμμένος

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος: "Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος".

Συλλυπητήρια του ΣΥΡΙΖΑ

«Bαθιά οδύνη» για την απώλεια του γιου του Γιώργου Δημαρά και «θερμά συλλυπητήρια» στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης