Η τραγική ιστορία της οικογένειας Φύτρου: Ήταν συγγενείς με το βρέφος 6 μηνών που έχασε τη ζωή του από τις φονικές φωτιές

Η τραγική ιστορία της οικογένειας Φύτρου: Ήταν συγγενείς με το βρέφος 6 μηνών που έχασε τη ζωή του από τις φονικές φωτιές

Στη φονική πυρκαγιά «χάθηκαν» ο πατέρας Γρηγόρης Φύτρος, τα παιδιά του Εβίτα και Ανδρέας - «Αγνοούνται κι άλλα μέλη της οικογένειάς μας» λέει η γιαγιά του αδικοχαμένου βρέφους

fytrou_main01
Λίγα 24ωρα μετά την ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε την Ελλάδα, οι τραγικές ιστορίες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η τραγική ιστορία της οικογένειας Φύτρου, η οποία ξεκληρίστηκε συγκλονίζει. Η 13χρονη Εβίτα Φύτρου βρήκε τον θάνατο όταν πήδηξε από γκρεμό, ώστε να σωθεί, ενώ ο 11χρονος αδερφός της Αντρέας και ο πατέρας της Γρηγόρης Φύτρος βρέθηκαν απαναθρακωμένοι. Η ιστορία τους, ωστόσο, φαίνεται πως δεν ολοκληρώθηκε με αυτούς τους θανάτους, καθώς, όπως αποκαλύπτει η Helena Smith της Guardian, και το νεότερο θύμα της φονικής πυρκαγιάς, ένα βρέφος έξι μηνών, που έχασε τη ζωή του στην αγκαλιά της μητέρας του από τις αναθυμιάσεις, ήταν συγγενής της οικογένειας Φύτρου.



Η ανταποκρίτρια της Guardian, μίλησε με τη γιαγιά του αδικαχομένου βρέφους, την 67χρονη Μαρία Διονυσιώτη, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της και μητέρας του βρέφους, Μαργαρίτας, που παλεύει για τη ζωή της στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
Η ίδια αποκάλυψε τον πόνο της απώλειας των θυμάτων: «Ο εγγονός μου ήταν έξι μηνών, δεν είχε καν βαφτιστεί. Πέθανε στα χέρια της Μαργαρίτας και τώρα εκείνη είναι στην εντατική. Τους βρήκαμε και τους δυο στη θάλασσα περίπου πέντε ώρες αφότου η πυρκαγιά έφτασε στο Μάτι».

Κλείσιμο


Η ίδια ακόμα μίλησε για την οικογένεια Φύτρου αλλά και για το θάνατο και άλλων συγγενών της: «Ο Θεός δεν μας έχει δώσει λόγια να περιγράψουμε αυτά που συμβαίνουν. Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, το σπίτι της κόρης μου το ίδιο. Η κόρη του ξαδέρφου μου, του Γρηγόρη, ήταν το 13χρονο κορίτσι που πήδηξε από τον γκρεμό. Ο άλλος μου ξάδερφος, ο Μιχάλης, χάθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του. Αρκετά ακόμα μέλη της οικογένειας μου αγνοούνται. Πείτε μου εσεις, υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις αυτό; Μπορεί η ανθρώπινη ψυχή να αντέξει κάτι τέτοιο;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης