Σπείρα διακινούσε χασίς σε Αργολίδα, Αττική και Λέσβο

Σπείρα διακινούσε χασίς σε Αργολίδα, Αττική και Λέσβο

Έξι από τα μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένη επιχείρηση που οργάνωσε η Ασφάλεια Ναυπλίου

Nafplio-narkwtika
Σε διάφορες περιοχές της χώρας είχε απλώσει τα πλοκάμια του ένα πολυμελές κύκλωμα που καλλιεργούσε χασισόδεντρα και διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης. Έξι από τα μέλη του συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένη επιχείρηση που οργάνωσε η Ασφάλεια Ναυπλίου σε περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Αττικής και της Λέσβου και άλλα 14 αναζητούνται!

Με τις αιφνιδιαστικές έρευνες που έκαναν οι αστυνομικές δυνάμεις της Ασφαλείας Ναυπλίου, Άργους – Μυκηνών, Αμαρουσίου, Μυτιλήνης και της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, πέρασαν χειροπέδες σε πέντε Έλληνες -τέσσερις άντρες ηλικίας 24, 29, 34 και 39 χρόνων και μία 33χρονη γυναίκα- και σε έναν 32χρονο αλλοδαπό. Στα σπίτια τους βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 963 γραμμαρίων και έξι δενδρύλλια κάνναβης, 19 ναρκωτικά χάπια, δύο ζυγαριές ακριβείας, τρία μαχαίρια, ένα σπαθί, 40 κροτίδες και ένα ένα βεγγαλικό.

Οι διακινητές, είχαν στην κατοχή τους επτά κινητά και 105 (!) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με τα οποία έκαναν τις συνεννοήσεις τους, ενώ κατασχέθηκαν και μετρητά ύψους 2.040 ευρώ, ως προερχόμενα από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχαν εμπλοκή στο κύκλωμα άλλοι δέκα Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 22 ως 59 χρόνων, καθώς και άγνωστοι συνεργοί τους για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζεται η έρευνα. Όπως και στους συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη κατά περίπτωση, για παραβάσεις των νόμων για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τα είδη πυροτεχνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης